AZ Selectiedagen

ALKMAAR- Eind april gaan de AZ Selectiedagen weer van start. Op zeven locaties in Noord-Holland krijgen voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 de kans hun kunsten aan de scouts van AZ te vertonen. De inschrijving is per heden geopend.

De deelnemers krijgen een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren hoe het is om te trainen als een AZ-speler. De jeugdige spelers die tijdens de AZ Selectiedagen in positieve zin opvallen, maken kans op een plek in de AZ Jeugdopleiding.

Waar en wanneer?
De AZ Selectiedagen worden georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers en vinden plaats in april en mei 2019. Hieronder is te zien wanneer er bij welke clubs trainingen worden aangeboden:

Woensdag 24 april - VVS ‘46, Spanbroek

Maandag 29 april - HVV Hollandia, Hoorn

Dinsdag 30 april - KFC, Koog aan de Zaan

Woensdag 1 mei - AFC ‘34, Alkmaar

Woensdag 8 mei - SV Soccer Boys, Bleiswijk

Woensdag 15 mei - FC Uitgeest, Uitgeest

Woensdag 22 mei - BVC Bloemendaal, Bloemendaal

Inschrijven
Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2005 en 2011) kunnen zich inschrijven. Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 5, leden van de AZ Juniorclubs krijgen € 2,50 korting. Nog geen lid? Lees hier alles over de AZ Juniorclubs.

Hoe te bestellen?
Na het kiezen van jouw locatie kun je aangeven in welke leeftijdscategorie je wilt deelnemen. Er zijn in totaal drie tijdsblokken, waarvan elk een bepaalde leeftijdscategorie vertegenwoordigt. Plaats je ticket in het winkelmandje en klik op bevestig. Maak vervolgens een account aan of log in op je bestaande account. Na het inloggen krijg je de melding 'voor dit ticketitem is extra informatie gewenst'. Hier vul je de gegevens van de deelnemer in. Vervolgens betaal je jouw ticket en krijg je een bevestiging via e-mail.

Extra 
Het programma van de AZ Selectiedagen is dit jaar uitgebreid van vier naar vijf rondes, waarmee de deelnemers een voetbalmiddag met nóg meer variatie en vermaak wordt aangeboden. In de nieuw toegevoegde ronde spelen de jeugdige voetballers boardingvoetbal. Verder is er onder meer een partijspel en wordt de snelheid van spelers opgemeten met hypermoderne apparatuur.

Stempelkaart
Ook voor het eerst: alle deelnemers aan de AZ Selectiedagen krijgen een stempelkaart waarmee zij worden uitgedaagd alle onderdelen af te werken. Wie zijn stempelkaart vol krijgt, kan deze verzilveren op het AZ Fanplein en krijgt als beloning een echte AZ-goodiebag. Daarin zit een uniek aandenken aan een fraaie voetbaldag.

Vragen
Vragen over de AZ Selectiedagen of de AZ Voetbalschool? Stuur dan een e-mail naar voetbalschool@az.nl.