Bitcoin Meester
x AZ

Bitcoin Meester is sinds juli 2021 de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van AZ. Bitcoin Meester gaat samen met AZ de uitdaging aan om crypto verder te vermarkten in de voetbalwereld. In het AFAS Stadion werd een verbintenis tot medio 2024 getekend.Over Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde crypto-aanbieder en de broker-marktleider van Nederland. Coin Meester B.V. is opgericht in 2017 en gevestigd te Aalsmeer. Het platform biedt een toegankelijke oplossing om cryptovaluta te kopen, verkopen en veilig te bewaren. Het doel van Bitcoin Meester is om de drempel voor beleggen in cryptovaluta zo laag mogelijk te houden. Gebruikers kunnen via het Bitcoin Meester platform binnen enkele minuten beleggen in hun favoriete cryptocurrency.


Naar bitcoinmeester.nlBitcoin Meester x AZ

Bitcoin Meester en AZ slaan gedurende het seizoen de handen ineen en zullen verschillende acties lanceren voor de fans.. Denk hierbij aan prijsvragen, giveaways en informatie omtrent crypto.

Het doel van het partnership tussen AZ en Bitcoin Meester Sport is om de AZ-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis te laten maken met crypto en Bitcoin Meester. De cryptocurrency-markt is booming, met een exponentiële groei van gebruikers in de afgelopen jaren. Dat spreekt aan, maar juist in deze markt is sturing wel belangrijk. Niet iedereen is al even bekend met cryptovaluta en Bitcoin Meester wil nieuwe gebruikers op verantwoorde wijze wegwijs te maken in deze wereld.

2021: Bitcoin Meester tekent

Bitcoin Meester wordt de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van AZ. Centraal in het partnership staat het verder vermarkten van crypto in de voetbalwereld en het wegwijs maken van nieuwe Bitcoin Meester-gebruikers. In het AFAS Stadion werd een verbintenis tot medio 2024 getekend.

2021: Wedstrijdsponsor

Dichter bij een voetbalwedstrijd kun je niet komen als supporter. Ieder jaar beschikt Bitcoin Meester over onze een eigen dug-out aan het veld. Hierdoor kunnen bij deze wedstrijd acht supporters een unieke ervaring beleven!

2021: Bekendmaking eSports

Naast Official Partner is Bitcoin Meester vanaf seizoen 2021-2022 ook Official eSports Partner van AZ. Naast de sponsering van het shirt zal er een online FIFA-toernooi worden georganiseerd, waar deelnemers kansmaken op prijzengeld in de vorm van Bitcoin.

2021: Workshop, de toekomst van het geld

In deze workshop geeft Bitcoin Meester een introductie over hun platform en hoe makkelijk het is om de eerste crypto te kopen en verkopen. Naast deze uitleg komen ontwerpen als Blockchain, Bitcoin, Ethereum en de digitale euro voorbij. Kortom alles wat je moet weten over de basis van crypto.

Cryptocurrency Partner AZ

Zowel AZ als Bitcoin Meester hebben vertrouwen in de toekomst van Bitcoin. Daarom wordt een gedeelte van het sponsorbedrag in de digitale munt voldaan. AZ laat deze gedurende de samenwerking op de balans staan en is de eerste Nederlandse club die dat doet.