CTS GROUP
x AZ

In 2017 zijn we gestart met de sponsoring van AZ. Dit is ons zo goed bevallen dat we deze samenwerking in 2018 hebben uitgebreid en toetraden tot de toentertijd genoemde Strategisch Partners van AZ. Sinds 2021 is CTS GROUP Official Partner van AZ.Waarom CTS x AZ?

Bij CTS GROUP staan we voor persoonlijke logistieke dienstverlening van topkwaliteit. Hierbij zien we veel raakvlakken met AZ. Wij vinden het prettig onze klanten en relaties niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak beter te leren kennen. Met de trouwe supporters, fijne sfeer in het stadion en tot in de puntjes verzorgde hospitality biedt AZ hier een uitgelezen mogelijkheid voor. Net als wij stelt AZ ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Het groeiende succes en bereik van de club sluit perfect aan op onze focus op het vergoten van onze naamsbekendheid in de regio Alkmaar en uiteraard de rest van Nederland.Klantloyaliteit & Naamsbekendheid

Voor CTS GROUP is het belangrijk om klanten te betrekken bij het bedrijf. Dit doet CTS GROUP door middel van de hospitality in de Dusseldorp BMW lounge. Samen met AZ legt CTS GROUP iedere thuiswedstrijd gasten volledig in de watten. Daarnaast is naamsbekendheid belangrijk. Door het aangaan van dit Partnership krijgt CTS GROUP de mogelijkheid tot landelijke exposure en associatie met AZ.Milestones CTS GROUP

2020: CTS Group 25 jaar
2021: Lean & Green award - 2 sterrenMeer weten?

Ga naar CTSGROUP.nl

2021: De verlening

Op 7 juni 2021 verlengt CTS Group haar Partnership tot medio 2024. CTS GROUP-directeur Edwin Beentjes: “Het Strategisch Partnerschap is ons erg goed bevallen. AZ voelt als een warm bad en wedstrijden zijn altijd uitstekend verzorgd. Ik ben ervan overtuigd dat de verlenging van het partnership bijdraagt aan het verder verstevigen van onze naamsbekendheid in regio Alkmaar en de rest van Nederland.

2019: Simulator AZ-Fandag

CTS GROUP staat op de AZ-Fandag met een eigen truck om fans via een VR-stimulator de materialen van AZ te laten vervoeren. Een dag vol vreugd en plezier voor jong en oud. Met als afsluiting een oefenwedstrijd tussen AZ en KV Oostende.

2019: Distributie geveilde AZ-shirts

De wedstrijd AZ – Heerenveen stond in het teken van de jaarlijkse clubreünie. Speciaal voor deze gelegenheid droegen de spelers unieke retroshirts, welke geveild werden via www.matchwornshirt.com. De opbrengst werd volledig gedoneerd aan Spieren voor Spieren. CTS GROUP verzorgde de distributie van de gekochte shirts en brachten deze samen met Pantelis Hatzidiakos naar de gelukkig koper.

2019: Winactie AZ Business

CTS GROUP trakteert AZ Business op exclusieve VIP-upgrade naar de Dusseldrop BMW Lounge. Middels een prijsvraag worden leden van AZ Business uitgedaagd om na te denken over hoeveel voetballen er in de grootste trialer van CTS GROUP passen. De winnaar wint zes plaatsen in de Dusseldorp BMW Lounge.

2018: Wedstrijdsponsor

In de wedstrijd tegen PEC Zwolle is CTS GROUP wedstrijdsponsor. Acht gasten worden ontvangen in de Dusseldorp BMW Lounge en krijgen een unieke wedstrijdbeleving vanaf het veld, vanaf waar zij de gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle konden kijken en de Man-of-the-match konden ontmoeten.

2018: Officieel Strategisch Partner

Na een korte tijd als Business Seathouder wil CTS GROUP meer. Het pakket wordt vergroot met exposure, activatie en hospitality, hierdoor wordt CTS GROUP Official Strategisch Partner van AZ.

Lees meer

2017: Sponsor van AZ

In 2017 is de eerste kennismaking met AZ Business. CTS GROUP is trotse Bunisess Seathouder van AZ. Een netwerk dat bestaat uit 500 regionale ondernemers.

Logistiek Partner

AZ helpt CTS GROUP en CTS GROUP helpt AZ. Met Europese trips en andere logistieke uitdagingen staat CTS GROUP voor AZ klaar. Als AZ kunnen wij bouwen op deze logistieke partner.