Informatie groepsfase UEFA Europa League

Tijdens de loting voor de poulefase van de UEFA Europa League is AZ gekoppeld aan Manchester United, FC Astana en FK Partizan. Dinsdag 10 september starten we om 19:00 uur met de verkoop van passe-partouts aan seizoenkaarthouders.

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over deze duels. Samen kleuren wij het stadion van ADO Den Haag rood.

Verkoopschema


Betaalsysteem

In het CARS Jeans Stadion kun je met je bankpas betalen, cashless dus. Dit kan bij alle uitgiftepunten in het stadion.

Klantenservice

Op wedstrijddagen kun je vanaf 1,5 uur voor aanvang wedstrijd jouw ticketing gerelateerde vragen terecht bij de AZ Informatiebalie bij de stadionkassa's aan de kant van de Haaglandentribune. 

(Extra) passe-partout verkoop seizoen- en clubkaarthouders

De eerste verkoopfase passe-partout voor seizoenkaarthouders is verlengd tot en met zondag 15 september 23:59 uur. Vanaf maandag 16 september 13:00 uur kunnen seizoenkaarthouders een extra passe-partout en een voorrangsgroep clubkaarthouders met een geverifieerd account een passe-partout aanschaffen.Overige clubkaarthouders (aangevraagd voor 28 augustus) kunnen vanaf woensdag 18 september één passe-partout per geverifieerde AZ Clubkaart bestellen. Check hier voor aanvang van de kaartverkoop of jouw account is geverifieerd middels iDin.

De wedstrijdkaarten gekocht met een AZ clubkaart blijven strikt persoonlijk en zijn niet overdraagbaar aan derden. De naam van de clubkaarthouder wordt op de wedstrijdkaart gedrukt. Alleen de AZ clubkaarthouder zelf kan dus de wedstrijd bezoeken. 

Bij het betreden van het CARS Jeans Stadion wordt bij clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd aan de hand van het ID-bewijs en de AZ Clubkaart. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Tarief passe-partout

Een passe-partout geeft toegang tot alle drie de thuiswedstrijden in de groepsfase en is verkrijgbaar vanaf €60. AZ speelt de thuiswedstrijden op 3 oktober tegen Manchester United, 24 oktober tegen FC Astana en 28 november tegen FK Partizan.Kaarten bestellen voor familie of vrienden

Bij wedstrijden in de Eredivisie kun je vrij zitten in het Cars Jeans Stadion, maar in de Europa League werkt de UEFA met vaste stoelnummers. Bij aankoop van meerdere passe-partouts adviseren we daarom om deze in één order te bestellen. Op deze manier kun je naast elkaar zitten.

Je kunt één passe-partout aanschaffen per seizoenkaart, maar door familie of vrienden met (hetzelfde) aankooprecht toe te voegen aan jouw kaartverkoop-account kun je er meerdere bestellen. Regel dit alvast voordat de verkoop van start gaat.  Als je bent ingelogd regel je dit eenvoudig hier zelf.

Bekijk hier het verkoopschema.

*) Clubkaarthouders die tot de voorrangsgroep behoren krijgen uiterlijk donderdag 12 september persoonlijk bericht per e-mail.

AZ zet gratis bussen in voor haar supporters. Per passe-partout ontvang je in aanloop naar het betreffende thuisduel per e-mail één buscoupon die je vervolgens online verzilvert. Buskaarten zijn alleen verkrijgbaar middels toegestuurde coupon en niet los af te nemen.

Let op! Verzilver jouw voucher na ontvangst zo snel mogelijk zodat je verzekerd bent van een plek in de bus. Verzilveren is mogelijk zolang de voorraad strekt. 

Iedereen met een passe-partout ontvangt in aanloop naar het betreffende duel een eigen unieke buscoupon via de mail. 

De gratis bussen vertrekken vanaf P4 van het AFAS Stadion. Supporters kunnen hun auto gratis parkeren op P8/P9 of hun fiets gratis stallen op het stadionterrein.

Op de wedstrijddag rijden er vanaf centraal station Alkmaar geen pendelbussen richting het AFAS Stadion.

Stappenplan

1. Verzilver jouw voucher online

Zodra je jouw voucher kunt verzilveren wordt hier de link naar de pagina getoond.

2. Kies je buscluster

3. Kies het aantal buskaarten

Kies je aantal buskaarten, klik op bevestigen en scrol naar de onderkant van de pagina om te bestellen.

4. Log in met je kaartverkoop account

Vul je klantnummer en wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? Klik op de link 'wachtwoord of klantnummer vergeten'.

5. Verzilver je couponcode(s)

Ga naar kortingscodes, vul daar jouw couponcode in. Heb je meerdere couponcodes ontvangen, voeg deze een voor een toe.

6. Afronden gratis bestelling

Rond je bestelling af door op de groene button 'afronden gratis bestelling' (onderaan de pagina) te klikken. Je ontvangt je bustickets per e-mail.

7. Print je bustickets uit

Alleen uitgeprinte bustickets worden geaccepteerd zorg daarom dat je de tickets uitgeprint meeneemt. 

Het Cars Jeans Stadion kan bereikt worden middels de gratis bus, het openbaar vervoer en de auto. Lees hieronder alle informatie over de vervoeropties.

Adres Cars Jeans stadion is:
ADO Den Haag
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Route naar het Cars Jeans stadion kun je hier vinden.

Vrij vervoer

Maak je geen gebruik van de gratis bus dan kun je op eigen gelegenheid heen middels openbaar vervoer of auto. Alle openbaar vervoer opties staan hieronder, om jouw route goed te plannen gebruik dan de 9292 app of website. Door beperkte parkeergelegenheden raden we je aan om met de gratis bus of het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer zorg dan dat je vooraf jouw route plant. Hieronder vind je alle haltes waarvandaan je gemakkelijk naar het stadion kan lopen.

HTM

  • RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen)
  • Lijn 19: halte NS Station Ypenburg

Bekijk actuele reisinformatie op htm.nl

Veolia

  • Bus 30: halte NS Station Ypenburg (13 minuten lopen)

NS

  • Station Den Haag Ypenburg (13 minuten lopen)

RET

  • RandstadRail Erasmuslijn: halte Forepark (12 minuten lopen)
Autoroute

Via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau.
Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau.
Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’. 

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een vijftal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP, P3 en P4. Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen P1, P2/P2VIP, P3 en P4 te bereiken via de Noordelijke aanrijroute via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Bezoekers die de mogelijkheid hebben de N14 te nemen (onder andere vanuit de richting Wassenaar, Leidschendam en Mariahoeve) wordt aangeraden deze te gebruiken in plaats van de Utrechtse baan.

P1/P2/P2VIP/P3/P4 zijn gereserveerd voor fans met een seizoenparkeerkaart. Vanwege onvoldoende capaciteit worden er geen parkeerkaarten uitgegeven.

Seizoenparkeerkaarthouders P8 kunnen op vertoon van deze parkeerkaart parkeren op P3. 

Seizoenparkeerkaarthouders P9 kunnen op vertoon van deze parkeerkaart parkeren op P4.

Combinatie auto met Openbaar Vervoer

Indien je met de auto afreist naar Den Haag zonder parkeerkaart, adviseren wij in de buurt te parkeren en het restant van de route te vervolgen met het Openbaar Vervoer.


Plattegrond

Tarieven

CategorieSeizoenkaarthouderClubkaarthouder
1€75€100
2€60€80


Kan ik mijn seizoenkaart gebruiken?

Indien je een passe-partout hebt aangeschaft ontvang je per betreffende wedstrijd een e-ticket. Het is dus niet mogelijk om je seizoenkaart te gebruiken.

Waar is het? 

AZ speelt de wedstrijden in de poulefase van de Europa League in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. 

Adres van het Cars Jeans Stadion is:
ADO Den Haag
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag
Route naar het Cars Jeans stadion kan je hier vinden.

Hoe kom ik in het Cars Jeans Stadion?

Het Cars Jeans Stadion is te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto of één van de AZ-bussen (zie de pagina vervoer & route voor alle informatie).

Andere vraag?

Mochten de tips je nog niet voldoende helpen kun je de afdeling kaartverkoop per email bereiken via klantenservice@az.nl of bel 072-547 8036.

>