Halve Seizoenkaart - bestel 'm nu!

Zorg dat je niets mist van de rest van het seizoen!

De jacht op een vaste toppositie in de Eredivisie gaat met vallen en opstaan. Na een fantastisch vorig seizoen, was de Eredivisie-start voor AZ veel belovend. Een serie mindere resultaten en een zware blessure voor Myron Boadu volgden. Maar zoals altijd knokt AZ zich terug.

Inmiddels zijn de achtste finales van de TOTO KNVB Beker bereikt en keerde toptalent Calvin Stengs na ruim vijftien maanden blessureleed terug in de basis. De strijd met Ajax, Feyenoord en PSV aangaan, kunnen we niet alleen. In de jacht op een structurele plek in de top van Nederland heeft AZ jou nodig. Samen naar de top, Samen naar Victorie. Met aantrekkelijk voetbal, altijd voor de drie punten gaan én met de grootste talenten van Nederland.

Nieuw: digitale halve seizoenkaart

Vanaf deze winter kun je in plaats van een plastic halve seizoenkaart ook kiezen voor een digitale halve seizoenkaart per e-mail. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Makkelijker jouw (halve) seizoenkaart delen met vrienden en familie
  • Nooit meer jouw (halve) seizoenkaart vergeten mee te nemen
  • Minder plastic: je verkleint jouw CO2-voetafdruk.

De digitale halve seizoenkaart is een test en je bent dus niet verplicht hier aan deel te nemen. Je kunt ook gewoon kiezen voor een plastic halve seizoenkaart. Wel help je AZ hiermee haar innovatieve karakter te bewijzen en behoor je bij de eerste fans in Nederland die een digitale halve seizoenkaart bezitten.