HIERVOOR
KOM JE NAAR AZ


Welke extra voordelen geeft een seizoenkaart, welke past het best bij jou en wat is er allemaal anders in het ‘nieuwe’ AFAS Stadion? Op deze pagina staat alles wat je moet weten over jouw seizoenkaart bij AZ.

HIERVOOR
KOM JE NAAR AZ


Welke extra voordelen geeft een seizoenkaart, welke past het best bij jou en wat is er allemaal anders in het ‘nieuwe’ AFAS Stadion? Op deze pagina staat alles wat je moet weten over jouw seizoenkaart bij AZ.

Een nieuw hoofdstuk.

Een technisch hoogstandje van Jesper, de bravoure van Owen en het vernuft van Calvin. De onverzettelijkheid van Marco, een verwoestende uithaal van Teun en de power van Myron. Hiervoor kom je naar AZ. Komend seizoen beleven wij deze momenten weer met jou.

Samen

Op de tribune met vrienden en familie, genieten van attractief voetbal en samen een overwinning vieren. Na een seizoen waarin het AFAS Stadion ijzig leeg bleef, verlangen we allemaal weer naar het samen maken van mooie herinneringen.

Seizoen 21-22

Komend seizoen betreden we een nieuw hoofdstuk in de AZ-historie. Sfeer, akoestiek en comfort krijgen in het sterk gemoderniseerde AFAS Stadion een enorme impuls. Daar beleef je topvoetbal in optima forma, waarna je op weg naar huis kunt terugkijken op een in alle opzichten geslaagde dag.

Een nieuw AFAS Stadion.

Bij binnenkomst in het AFAS Stadion merk je direct dat alles anders is. Het nieuwe dak is de grote blikvanger, maar de totale wedstrijdervaring krijgt een boost.

SFEER

Met de megatruss als eyecatcher wordt het alleen al genieten om naar het stadion toe te lopen. Eenmaal op jouw stoeltje zul je zien dat ook qua sfeer een volgende stap is gezet. Met LED-verlichting, verbeterde akoestiek en een safe standing op de Ben-Side bruist het stadion als nooit tevoren.

COMFORT

Het nieuwe dak voldoet niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar zorgt ook voor meer comfort. De uiteinden lopen door tot aan het veld. Bovendien is hard gewerkt om de wind uit het stadion te halen. Verder worden in de nieuwe ‘omloop’ extra horecapunten gerealiseerd.

UITBREIDING

AZ streeft altijd naar verdere groei en die zit nu ook letterlijk in capaciteit. Die tikt vanaf komend seizoen de 19.500 aan. Er zijn in totaal 2.500 plaatsen bijgekomen, waardoor het makkelijker wordt iemand mee te nemen naar een wedstrijd.Welke seizoenkaart past bij jou?

Kies hieronder de seizoenkaart die bij jou past. Alle seizoenkaarten zijn gelijkwaardig, er is geen voorrangssysteem. De tegemoetkoming heeft betrekking op evt. te missen wedstrijden in seizoen 2021-2022.

50 | 50

  ✓ 50% tegemoetkoming per door coronamaatregelen gemist duel

  ✓ Maximale tegemoetkoming 50% van de seizoenkaartprijs

  ✓ Tegemoetkoming als tegoed voor seizoenkaart 2022-2023

Full Support

  ✓ Ik kan het missen en zie komend seizoen af van tegemoetkoming

  ✓ Ik bied graag financiële steun aan AZ in moeilijke tijden

  ✓ Ik wil AZ graag een hart onder de riem steken

100% Tegemoetkoming

  ✓ 100% tegemoetkoming per door coronamaatregelen gemist duel

  ✓ Maximale tegemoetkoming is de volledige seizoenkaartprijs

  ✓ Tegemoetkoming als tegoed voor seizoenkaart 2022-2023Heb je al verlengd en wil je nog extra kaarten bestellen? Klik dan hier