SEIZOENKAART VERLENGEN


Blijf jij onderdeel van de AZ-familie en kunnen we ook volgend seizoen weer rekenen op jouw support? Verleng dan nu jouw seizoenkaart!

SEIZOENKAART VERLENGEN


Blijf jij onderdeel van de AZ-familie en kunnen we ook volgend seizoen weer rekenen op jouw support? Verleng dan nu jouw seizoenkaart!

WE PLAY DIFFERENTLY

Bij AZ staan we nooit stil. Trots op wat we als club hebben bereikt, vertrouwen in wat komen gaat. Met uitdagend voetbal en nieuwe toptalenten die ontluiken. Wij kijken nu al uit naar volgend seizoen.
Als ons stadion iedere wedstrijd kolkt van opwinding. Waar nieuwe verhalen worden geschreven. Daar wil je bij zijn, daar zijn wij klaar voor. Wij zijn AZ, wij doen het op onze eigen manier.

TEGEMOETKOMING

Bij de aanschaf van een seizoenkaart 2021-2022 heeft iedere fan aangegeven hoe te willen worden tegemoetgekomen voor gemiste wedstrijden. Door de coronamaatregelen moesten we helaas zes thuisduels zonder publiek spelen. Als dank voor de onvoorwaardelijke steun worden onze fans extra tegemoetgekomen. Iedere seizoenkaarthouder heeft per mail één of meer kortingscodes ontvangen.

Klik hier voor de meest gestelde vragen.

WE PLAY DIFFERENTLYBRING A FANEen huidige seizoenkaarthouder die zelf zijn seizoenkaart(en) 2021-2022 verlengt naar het seizoen 2022-2023 en via zijn account voor een nieuwe seizoenkaarthouder een seizoenkaart bestelt, ontvangt een Bring a Fan-tegoedbon. Deze heeft een waarde van 10% van de aanschafwaarde van de seizoenkaart die via het account van de huidige seizoenkaarthouder op naam van de nieuwe seizoenkaarthouder zijn besteld.

Check hier alle voorwaarden.

Bestel hier direct extra seizoenkaarten en claim jouw korting