Wedstrijdbezoek Victorie

De wedstrijden kunnen onder de huidige omstandigheden door een beperkt aantal supporters bezocht worden. Binnen de huidige richtlijnen is een beperkt deel van de stadioncapaciteit beschikbaar. De richtlijnen kunnen echter door aanpassingen in de overheidsmaatregelen op elk moment weer veranderen. Mocht je nog vragen hebben, kijk dan hier

  Tegemoetkoming

  Als Victorie-seizoenkaarthouder heb je het tweede recht om thuiswedstrijden in de Eredivisie te bezoeken, mét recht op tegemoetkoming als je een wedstrijd ten gevolge van corona-maatregelen mist. 

  Dan krijg je na afloop van het seizoen 2020-2021 een tegoedbon voor de seizoenkaart 2021-2022 op basis van de gemiste thuisduels in de Eredivisie 2020-2021. Per gemist duel is de tegemoetkoming 1/17e deel van het tarief van jouw seizoenkaart.

  Wedstrijdbezoek

  Als Victorie-seizoenkaarthouder kun je wedstrijden bezoeken zodra het aantal supporters dat binnen de geldende richtlijnen een wedstrijd kan bezoeken hoger is dan het aantal Victorie Goud-seizoenkaarthouders. 

  Binnen de huidige richtlijnen is het voor jou op dit moment helaas nog niet mogelijk om een thuiswedstrijd in de Eredivisie te bezoeken. We zien je graag weer in het AFAS Stadion zodra het kan.
Geef je voorkeuren door


Als Victorie Goud seizoenkaarthouder kun je je voorkeuren voor de eerste 4 Eredivisie-thuiswedstrijden doorgeven. AZ probeert zoveel mogelijk rekening te houden met deze voorkeuren. Geef je voorkeuren uiterlijk 27 augustus 2020 door.

Indien je géén wedstrijden wilt bezoeken, dan vernemen we dat graag zodat een andere seizoenkaarthouder de wedstrijd kan bezoeken.

IK HEB MEERDERE SEIZOENKAARTEN OP MIJN NAAM

Klik hier als niet al je medebezoekers op jouw adres wonen.

IK HEB GEEN VOORKEUREN

Je hoeft je niets door te geven.

IK HEB EEN VOORKEUR VOOR EREDIVISiE-WEDSTRIJDEN

Klik hier om 2 wedstrijden door te geven.

IK BEN EEN EREDIVISE-WEDSTRIJD VERHINDERD

Klik hier om de wedstrijd door te geven


 • Vanwege de onduidelijkheid door Corona richten we ons op de 1e 4 Eredivise-thuiswedstrijden, tegen PEC Zwolle, VVV-Venlo, RKC Waalwijk en FC Emmen. We maken per wedstrijd een tribune-indeling.
 • Ivm eventuele wijzigingen in richtlijnen krijg je +/- 5 dagen voor de wedstrijd bericht of je voor de wedstrijd bent ingedeeld.
 • Je seizoenkaart is niet geldig. Alleen op vertoon van je e-ticket, deze ontvang je +/- 2 dagen voor de wedstrijd, krijg je toegang tot de wedstrijd.
 • Je krijgt alleen toegang bij de poort als alle vragen uit deze vragenlijst met nee worden beantwoord.
 • Niet iedereen kan tegelijk het stadion in. Daarom verdelen we iedereen over de ingangen en tijdslots. Op je e-ticket staat aangegeven hoe laat en bij welke ingang je naar binnen kan.
 • Toiletten en catering zijn beschikbaar. Ontvangstruimtes zoals o.a. het sportcafé zijn gesloten.
 • Bij het verlaten van het stadion verzoeken we je om de looproutes aan te houden en de aanwijzingen van stewards en (veiligheids)personeel op te volgen.