Vomar Spaaractie


Als strategisch partner verrast Vomar haar klanten ook in 2020 met een fantastische spaaractie. Vanaf zondag 12 januari sparen klanten 50% korting op een ticket in een van de Vomar actievakken voor geselecteerde wedstrijden van AZ.

De Spaaractie

Tot en met zaterdag 8 februari ontvangen klanten bij één van de geselecteerde Vomar-vestigingen een gratis AZ-zegel bij elke €10 aan boodschappen. Een volle spaarkaart bevat 8 zegels en kan direct bij de servicebalie van de Vomar-winkel ingewisseld worden voor een AZ-voucher met unieke kortingscode.


Met deze unieke kortingscode kun je online jouw stoelen reserveren in de speciale Vomar-actievakken bij één van de acht geselecteerde thuiswedstrijden in het AFAS Stadion. Scoor dus snel jouw tickets, want OP=OP!


Bestel Direct

Bestel hier jouw kaarten

AZ - PEC Zwolle
(23 Feb, 14:30 uur)

Bestel Direct
AZ - ADO
(7 Mrt, 18:30 uur)

Bestel Direct
AZ - Vitesse
(4 Apr, 20:45 uur)

Bestel Direct
AZ - PSV
(21 Apr, 18:30 uur)

Bestel Direct
AZ - Utrecht
(3 Mei, 14:30 uur)

Bestel Direct

Strategisch partner

Vomar is sinds januari 2018 vol trots strategisch partner van AZ. Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Vomar liggen praktisch naast het AFAS Stadion in Alkmaar. Sinds 2018 zijn er al veel succesvolle acties ingezet voor klanten van Vomar. Met deze nieuwe actie geeft het supermarktbedrijf hier ook dit jaar een vervolg aan. 


Deze campagne loopt bij alle Vomar-winkels in Alkmaar, Anna Paulowna, Assendelft, Broek op Langedijk, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Julianadorp, Oudkarspel, Schagen en Wormer.