Exposure

LED Boarding 

Met de mogelijkheden van onze LED boarding langs het veld helpen wij u om een miljoenenpubliek te bereiken. Uw boodschap krijgt hierbij niet alleen tijdens, maar ook na de wedstrijd op televisie en online een hoge attentiewaarde. Zo heeft u een regionaal, nationaal en zelfs internationaal bereik. 

De LED boarding is al in te zetten vanaf één minuut, waarbij u met optimaal gebruik van licht en beweging in het oog springt bij het publiek en de vele kijkers buiten het stadion. Zo bent u gedurende het seizoen in staat uw naamsbekendheid te vergroten en/of reclameboodschappen actiematig in te zetten met een duidelijke call to action. 

Kenmerken
 • Nationaal en internationaal bereik
 • Het dichtst bij de actie met een hoge attentiewaarde
 • In te zetten vanaf één minuut
 • Flexibiliteit door de mogelijkheid om wisselende boodschappen in te zetten
Tarieven

De LED-boarding is al beschikbaar vanaf €20.000,- (excl. BTW) per seizoen. Alle tarieven zijn terug te vinden in onze brochure. Hiervoor kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van de accountmanagers van AZ.

Opmaaktips

Ieder seizoen komen er veel verschillende campagnes op onze LED-boarding voorbij. Om hier succesvol mee te zijn speelt de uiting een grote rol. De campagne valt of staat namelijk met een goede uiting. Het contrast is hierbij een belangrijke factor, waarbij de kleurstellingen helpt om op te vallen. Gebruik hierbij een duidelijk lettertype zodat uw boodschap makkelijker te lezen is.

Contact

Bent u benieuwd op welke manier onze LED-boarding kan helpen bij uw communicatiedoelstellingen? Wij komen graag met u in contact om onze mogelijkheden en ervaringen te delen.

Offerte Exposure

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Eventuele opmerkingen
Videowalls 

De twee grote Videowalls boven de doelen in het AFAS Stadion zorgen ervoor dat de 19.500 bezoekers altijd de juiste informatie over de wedstrijd tot hun beschikking hebben. Naast deze primaire functie is het ook mogelijk om uw (commerciële) boodschap te communiceren met banners en commercials. 

De digitale schermen kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen wedstrijdbanners, speciale wedstrijdmomenten en commercials. Hierdoor kunnen de schermen voor uiteenlopende communicatiedoelstellingen met ieder budget worden ingezet. 

Kenmerken
 • Wedstrijdbanner
 • Gele en rode kaarten
 • Wissels
 • Herhalingen
 • Tussen- en eindstanden
 • Blessuretijd
 • Commercials

In de brochure zijn voorbeelden van de verschillende banners en commercial mogelijkheden toegevoegd.

Tarieven

De Videowalls zijn al beschikbaar vanaf €1.500,- (excl. BTW). Alle tarieven zijn terug te vinden in onze brochure. Hiervoor kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze accountmanagers.

Contact

Bent u benieuwd op welke manier de Videowalls u kan helpen bij uw communicatiedoelstellingen? Wij komen graag met u in contact om onze mogelijkheden en ervaringen met u te bespreken.  

Offerte Exposure

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Eventuele opmerkingen
Billboard 

Billboards langs drukke wegen zijn wereldwijd in verschillende formaten te vinden. Het is dan ook een populair en sterk medium voor als u wilt opvallen. Het formaat en de vele passanten zorgen er dan ook voor dat uw uiting indruk maakt. 

Ook bij AZ is het sinds maart 2018 mogelijk om met het imposante billboard aan het AFAS Stadion indruk te maken. Door ons 84m2 grote digitale scherm in te zetten werkt u aan uw naamsbekendheid. Daarnaast heeft uw boodschap een groot bereik door de ruim 70.000 passanten die dagelijks over de drukke A9, N242 en N9 in Alkmaar rijden. 

Kenmerken:
 • 84m2 – 12m breed x 7m hoog
 • Full Color LED scherm
 • 70.000 passanten per dag
 • 6 seconden uiting
 • >60.000 impressies
Tarieven:

Het Billboard is al beschikbaar vanaf €18.500,- (excl. BTW). Alle tarieven zijn terug te vinden in onze brochure. Hiervoor kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van de accountmanagers van AZ.

Contact:

Bent u benieuwd op welke manier het billboard aan het AFAS Stadion u kan helpen bij uw communicatiedoelstellingen? Wij komen graag met u in contact om onze mogelijkheden en ervaringen te bespreken. 

Offerte Exposure

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Eventuele opmerkingen
Print

Uw boodschap paginagroot in het zakelijke magazine van AZ of het blad van Juniorclub De Waaghalzen? Naast alle mogelijkheden in digitale exposure verschijnen er rond AZ meerdere magazines. Hiermee kunt u met uw boodschap geassocieerd worden met de sport en de club waar de lezers speciale gevoelens voor koesteren. 

AZ in Zaken is het zakelijke magazine met redactionele stukken waarbij verschillende partnerships en activaties in de schijnwerpers staan. Twee keer per jaar verschijnt AZ in Zaken en biedt u de mogelijkheid om doormiddel van pagina grote advertenties uw boodschap onder het AZ Netwerk en bezoekers van de verschillende hospitality ruimtes te communiceren.

De Tribune is het magazine van de Juniorclub De Waaghalzen. Door te adverteren in de jaarlijkse editie bereikt u de fanatieke jonge fans van AZ. Van dit magazine worden maar liefst 2.500 exemplaren verspreid en ideaal als uw doelgroep in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar valt.  

AZ In Zaken 

Doelgroep:         Het AZ Netwerk – Kees Kist Lounge, Georg Kessler Restaurant, Skyboxen en Partners.
Oplage:              1.000 exemplaren per editie
Frequentie:         2 edities per seizoen
Formaat:             A4
Omvang:             > 32 pagina’s 

De Tribune

Doelgroep:         leden Juniorclub De Waaghalzen
Oplage:              2.500 per editie
Frequentie:        1 editie per seizoen
Formaat:            A4
Omvang:            >16 pagina’s

Tarieven

AZ in Zaken €1.250,- één pagina A4 formaat
De Tribune €750,- één pagina A4 formaat

Prijzen zijn exclusief btw en kosten voor het ontwerp van de advertentie.

Contact 

Offerte Exposure

Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoon
E-mailadres
Eventuele opmerkingen