StadiontourUw evenement extra dimensie geven met een stadiontour door het AFAS Stadion? Een enthousiaste gids leidt u rond door het AFAS Stadion.

In verband met de verbouwing in het stadion is het momenteel niet mogelijk om een stadiontour te boeken.

Stadiontour

Tijdens een 90 minuten durende stadiontour door de voetbaltempel worden er deuren geopend die normaal gesloten blijven. Zo kunt u de grasmat van dichtbij zien (en ruiken). U kunt plaatsnemen op de stoel van de hoofdtrainer in de persruimte, ervaart u hoe het is om in de dug-out van de AZ-selectie te zitten en gaat op de foto met de prijzen in de Bestuurskamer. En als toppunt kunt u de vernieuwde kleedkamer bekijken waar de spelers zich klaarstomen voor de wedstrijden.

Uw stadiontour kunt u eventueel uitbreiden met een lunch of barbecue aan de rand van het veld of een teambuildingsactiviteit zoals een voetbalclinic. Neem contact op met onze afdeling Evenementen om uw stadiontour compleet te maken.

AFAS Stadion  

De deuren van het AFAS Stadion zijn weer geopend voor zakelijke bijeenkomsten! U bent van harte welkom voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten. Door de diversiteit van onze zalen is het mogelijk om binnen uw evenement de 1,5 meter afstand toe te passen. 

Richtlijnen RIVM 

We hebben de volgende maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen, en om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen: 

• Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en het RIVM 

• Bij de entree van de zaal staat een desinfectiezuil met voetbediening. Graag hier uw handen desinfecteren 

• Houd u aan de looprichting 

• Bij binnenkomst vragen wij u gezondheidscheck te doen

• De zalen zijn voorzien van opstellingen met 1,5 meter afstand  

• Consumpties worden geserveerd in verpakt materiaal  

• Alle besmettingsgevoelige punten in het AFAS Stadion worden extra vaak schoongemaakt en gedesinfecteerd

• Houd 1,5 meter afstand zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten