AllstarZ (13-18 jaar)

Ben jij een stoere voetbalfan van 13 jaar of ouder? Dan is de AllstarZ dé club voor jou! Met gave evenementen en unieke kijkjes achter de schermen maak je AZ van dichtbij mee. 

Wil jij lid worden van deze toffe juniorclub en ben je tussen de 13 en 18 jaar oud? Word direct lid door hier te klikken. Als Allstar maak je kans om als ballenjongen langs het veld te staan, kun je mee doen met het middencirkeldoek én we bezoeken samen met de AllstarZ een uitwedstrijd! 

Heb je er altijd van gedroomd om op het veld te staan en met een AZ-vlag te zwaaien? Dan is dit je kans! 

Vlaggenparade

Jij kunt hier namelijk aangeven bij welke wedstrijd in de tweede seizoenshelft jij kans wil maken om vlaggendrager te zijn. Wil je een zo groot mogelijke kans? Dan is het slim om alle wedstrijden aan te vinken. Je zult wel begrijpen dat de kans om vlaggendrager te zijn bij populaire wedstrijden kleiner is dan bij andere wedstrijden. Maak dus een slimme keuze en wie weet krijg jij binnenkort een mail waarin jij wordt uitgenodigd.

Stel je voor.. het AFAS Stadion zit vol, de AZ-spelers staan klaar om het veld op te gaan, de fans juichen hun helden toe en jij? Jij staat midden op het veld en draagt vol trots het 'Samen naar Victorie' middencirkeldoek. Hoe vet is dat!? Je kunt je daar nu voor opgeven! De winnaars staan niet één, niet twee, maar drie wedstrijden achter elkaar op het veld. Daarnaast krijgt iedere deelnemer twee kaarten voor de wedstrijd. Hiervan is één voor jezelf en één voor een vriend(in)/begeleider. 

Dus, waar wacht je nog op?Lijk het je leuk om het middencirkeldoek te dragen en ben je beschikbaar op alle drie de dagen? Vul dan je interesse in. Mocht je worden geselecteerd, ontvang je zo snel mogelijk van ons bericht. 


Regelmatig staan er gave activiteiten voor AllstarZ op het programma. Benieuwd welke evenementen jij kunt bijwonen? Check dan hier onder de AllstarZ jaarkalender. 

 Datum Evenement Leeftijdscategorie Meer informatie
augustus 2019Ballenjongens Selectiedag10 - 17 jaar
december 2019FIFA Toernooi10 - 17 jaar
N.T.BAllstarZ Voetbaltoernooi13 - 18 jaar
N.T.B.Uitwedstrijd bezoeken met AllstarZ13 - 18 jaar