AllstarZ (13-18 jaar)

Clubliefde voor AZ ontstaat niet zomaar, ben jij 13 jaar of ouder en een echte AZ fan? Dan is De AllstarZ dé supportersclub voor jou! Met exclusieve evenementen, unieke kijkjes achter de schermen en verschillende activiteiten maak je AZ van dichtbij mee.

Members van De AllstarZ krijgen geen genoeg van AZ! Daarom kun jij profiteren van speciale kortingen bij onze vriendjes, exclusieve events, kortingen, (win)acties, een gratis rondleiding en krijg je een AllstarZ-goodiebag cadeau! Als Allstar maak jij ook kans om als ballenjongen of meisje langs het veld te staan bij het eerste elftal in het AFAS Stadion of Jong AZ. Daarnaast maak jij ook nog eens kans om mee te lopen als middencirkeldoekdrager of vlaggendrager tijdens een thuiswedstrijd van AZ! 


Leden van De AllstarZ zijn ieder seizoen welkom bij een uniek evenement met leeftijdsgenoten.

AZ Ballenjongens/meisje selectiedag
Eén keer per jaar vindt de selectiedag voor ballenjongen/meisje plaats. Door middel van verschillende oefeningen wordt er gekeken naar de kwaliteiten van alle deelnemers. Wie schat het spel het beste in, wie gooit de meeste punten bij elkaar in het gatendoek of wie kan er het beste gericht gooien? Laat jouw skills zien en wie weet wordt jij voor één seizoen ballenjongen of meisje bij het eerste elftal en Jong AZ!

FIFA Toernooi 
Meerdere keren per jaar vinden er FIFA toernooien plaats zowel online als in het AFAS Stadion. Ben jij de allerbeste en versla jij alle anderen AllstarZ? De finale wordt altijd op een bijzondere plek gespeeld, namelijk live op de schermen in het stadion. Wie weet win jij het FIFA toernooi en ontvang je een gesigneerd thuisshirt, wedstrijdkaartjes of een andere te gekke prijs! 

Uitwedstrijd AZ
Samen met De AllstarZ bezoeken we één keer per jaar een uitwedstrijd. We reizen met ze alle in de bus af naar de uitwedstrijd en bekijken gezamenlijk de wedstrijd en juichen AZ naar een overwinning. Wist jij dat alle AllstarZ bij het bezoeken van een uitwedstrijd, altijd €5 korting krijgen op busvervoer? 

Wil je weten wanneer er een evenement plaats vindt of wil jij jezelf of iemand anders opgeven voor een evenement? Klik dan hier!


Het AllstarZ lidmaatschap bestaat uit:
 • Je eigen AllstarZ-clubcard
 • AllstarZ-goodiebag:
  • AllstarZ sjaal t.w.v. €12,95
  • Douchegel AZ t.w.v. €6,95
  • AllstarZ tas t.w.v. €5,00
  • Sleutelhanger AZ t.w.v. €4,95
  • Stickervel AZ t.w.v. €4,95
 • Gratis rondleiding in het AFAS Stadion t.w.v. €10,00
 • 5% korting in het AZ Fancentrum en in de AZ-webshop
 • €5 korting op busvervoer bij uitwedstrijden- Voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden.
 • Doe mee aan exclusieve (win)acties, prijsvragen & events zoals het FIFA Toernooi 
 • Kortingsacties bij onze vriendjes
 • Maak kans om:
  • als ballenjongen of meisje langs het veld te staan
  • mee te doen als middencirkeldoekdrager
  • mee te doen als vlaggendrager

Wil jij samen met een AZ-fan naar een evenement van De AllstarZ? Meld hem of haar dan hier aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Beeld je in: totale spanning, het publiek in het stadion geeft een enorme sfeer, de bal word over de zijlijn geschoten, jij gooit de bal zo snel mogelijk naar een speler van AZ, de bal komt aan bij de spits en hij schiet! GOALLLL! Iedereen gaat uit zijn dak in het AFAS Stadion! 

Wil jij samen met de sterspelers van AZ op het veld staan in een uitverkocht, juichend en zingend AFAS Stadion? Samen winnen met het team, het verschil maken in een wedstrijd, samen AZ naar de top helpen en deel uitmaken van onze club? Wordt dan lid van de AllstarZ en wie weet sta jij binnenkort als ballenjongen of meisje langs het veld! Wil je alvast ervaren hoe het is om ballenjongen of meisje te zijn? Kijk dan snel de video hieronder! 


Stel je voor.. het AFAS Stadion zit vol, de AZ-spelers staan klaar om het veld op te gaan, de fans juichen hun helden toe en het aftellen naar de opkomst begint! 

5, 4, 3.. de seconden tikken weg, de muziek klinkt hard door het stadion en jij wappert samen met andere AllstarZ het middencirkeldoek van AZ op de middenstip bij de opkomst! Het stadion gaat uit zijn dak en de spelers komen het veld op! Vergeet vooral niet te genieten, voor je het weet staat de wedstrijd op het punt om te beginnen en rapen jullie het doek bij elkaar en rennen jullie het veld af, een moment dat jij zeker nooit meer vergeet!

Als Allstar maak jij kans om als middencirkeldoekdrager het veld op te lopen. Hoe gaaf is dat!? Kijk snel de video hieronder en ervaar hoe het is om het middencirkeldoek te dragen. 


Naast het dragen van het middencirkeldoek krijg je twee kaarten voor de wedstrijd. Hiervan is één voor jezelf en één voor een vriend(in)/begeleider. Wordt hieronder lid van De AllstarZ en wie weet wordt jij binnenkort uitgenodigd!Stel je voor.. het AFAS Stadion zit vol, de AZ-spelers staan klaar om het veld op te gaan, de fans juichen hun helden toe en het aftellen naar de opkomst begint! 

5, 4, 3.. de seconden tikken weg, de muziek klinkt hard door het stadion en jij staat samen met andere AllstarZ als vlaggendrager van AZ op het veld bij de opkomst! Het stadion gaat uit zijn dak en de spelers komen het veld op door de vlaggenparade heen! Vergeet vooral niet te genieten, voor je het weet staat de wedstrijd op het punt om te beginnen, pak jij de vlag en lopen jullie het veld af, een moment dat jij zeker nooit meer vergeet!

Als Allstar maak jij kans om als vlaggendrager op het veld te staan. Hoe gaaf is dat!? Kijk snel de video hieronder en ervaar hoe het is om als vlaggendrager op het veld te staan en dichtbij de spelers te komen!

Naast het dragen van de AZ vlag, krijg je twee kaarten voor de wedstrijd. Hiervan is één voor jezelf en één voor een vriend(in)/begeleider. Wordt hieronder lid van De AllstarZ en wie weet wordt jij binnenkort uitgenodigd!

Vlaggenparade

Regelmatig staan er gave activiteiten voor AllstarZ op het programma. Benieuwd welke evenementen jij kunt bijwonen? Check dan hier onder de AllstarZ jaarkalender. 

 Datum Evenement Leeftijdscategorie Meer informatie
augustus 2019Ballenjongens Selectiedag10 - 17 jaar
december 2019FIFA Toernooi10 - 17 jaar
N.T.BAllstarZ Voetbaltoernooi13 - 18 jaar
N.T.B.Uitwedstrijd bezoeken met AllstarZ13 - 18 jaar