3 november: Après Ski-avond

Gepubliceerd op 29 oktober 18, 09:46
ALKMAAR- AZ neemt het zaterdag 3 november (20:45 uur) in het AFAS Stadion op tegen De Graafschap. Partner in Business Zillertal Arena, Zell-Gerlos is dit duel wedstrijdsponsor en pakt na afloop uit met een AZ Netwerk Après Ski-avond! Een feestelijke avond in de Kees Kist Lounge met onder andere een optreden van Peter Beense.

Na afloop van de ontmoeting met De Graafschap vindt de AZ Netwerk Après Ski plaats. In de feestelijk aangeklede Kees Kist Lounge kunt u naast luxe hapjes en drankjes ook genieten van geweldige optredens van onder andere Peter Beense. In 2012 deed hij mee aan De beste zangers van Nederland en zong hij een paar jaar later in Holland Zingt Hazes. Naast Peter Beense komt feestzanger Tom Haver optreden. Met zijn stem en enthousiasme weet hij een top sfeer te creëren!

In aanloop naar het duel maakt u kans op een wintervakantie voor 2 personen incl. een 6-daagse skipas voor de Zillertal Arena. Op de wedstrijddag maakt u kans op een dag-skipas voor de Zillertal Arena. Meer informatie volgt binnenkort.

Reserveren
Wilt u na afloop van de wedstrijd nog extra relaties meenemen naar de AZ Netwerk Après Ski? Reserveer dan uw kaarten door te mailen naar . Let op! Deze kaarten zijn na afloop van de wedstrijd op te halen bij de receptie.

Business Seats
Er zijn voor AZ - De Graafschap nog Business Seats verkrijgbaar. Klik hier om die te reserveren.