Doe mee met het AZ FIFA Toernooi!

Doe mee met het AZ FIFA Toernooi!

Gepubliceerd op 04 december 18, 15:10

AZ gaat op zoek naar nieuw eSports-talent! In december start AZ een campagne waarbij de club op zoek gaat naar versterking voor het team van AZ eSports. Doormiddel van vier online-toernooien én een offline-toernooidag in het AFAS Stadion gaat AZ op zoek naar 6 finalisten die kans maken om onderdeel van het AZ eSports-team te worden.

Tijdens de officiële finale op 19 januari komt één eSports-talent als winnaar uit de bus. Deze winnaar mag zich in de periode van januari 2019 tot juni 2019 stage-speler noemen van AZ en gaat deel uitmaken van het AZ eSports-team. 

Online toernooien

Op woensdag 12 en woensdag 19 december vinden er 4 online-toernooien plaats waarbij een ticket te bemachtigen is voor de finale dag op 19 januari. De eerste sessie, die begint om 14:30 uur, is speciaal voor de leeftijdscategorie 10 tot en met 15 jaar. Voor de oudere eSportstalenten, tussen de 16 en 25 jaar oud, start het toernooi om 18:30 uur. De online-toernooien worden gespeeld op de Playstation 4 en deelname is gratis.


Stadion toernooi

Op zaterdag 22 december trapt AZ de kerstvakantie af met de AllstarZ FIFA19 Toernooidag. Bij deze gave eSports-dag vinden twee toernooien plaats, waarbij bij elk toernooi één Wildcard te verdienen valt voor de finaledag op 19 januari 2019. De middagsessie, die duurt van 11:30 uur tot 15.30 uur, is voor de leeftijdscategorie 10 tot en met 15 jaar. De avondsessie is voor 16 tot en met 25 jaar oud en start om 15:45 uur. Afsluitend is er de mogelijkheid om de wedstrijd PSV – AZ te bekijken op groot scherm.

Kosten en inschrijfprocedure

Deelname aan het FIFA-toernooi kost € 5 per persoon. Hiervoor mag je meedoen en ontvang je op de dag zelf van ons een drankje. Voor leden van Juniorclubs De Waaghalzen en AllstarZ (mits zij oud genoeg zijn) is deelname gratis. Je kunt je aanmelden voor het middag- of avondprogramma. Het middagtoernooi start om 11:30 uur, de avondsessie begint om 15:45 uur. De inschrijving voor Waaghalzen en AllstarZ is inmiddels gestart. Op vrijdag 7 december kunnen niet-leden kaarten bemachtigen.