Helmer in uitzending AZ TV

Helmer in uitzending AZ TV

Gepubliceerd op 15 november 18, 15:15

ALKMAAR- Ook dit seizoen kun je via AZ TV de club volgen op FOX Sports, NH en het YouTube-kanaal van de Alkmaarders. Deze aflevering zie je Jeremy Helmer. De 21-jarige middenvelder keerde terug bij de groepstraining.

Vanwege de interlandperiode zijn verschillende AZ'ers afwezig. Daarom komen er plekken vrij bij de trainnig van het eerste elftal. De 15-jarige Yusuf Barasi en de 16-jarige Iman Griffith mochten voor het eerst meetrainen met de selectie.

Helmer
Na een lange blessure keerde Helmer weer terug op het trainingsveld. De middenvelder geeft zelf een update over zijn situatie tegenover AZ TV. De middenvelder scoorde bij zijn AZ-debuut tegen NAC Breda.


Dit bericht bekijken op Instagram

In training! @jeremyhelmer . . #JH17 #Helmer

Een bericht gedeeld door AZ (@azalkmaar) op

Haar
AZ TV bracht een bezoek aan Martin Haar. Sinds dit seizoen is hij jeugdtrainer bij AZ en hoofdtrainer van RKVV Velsen.

Verder
Ook deze uitzending nemen Inge & Lian de socials door, krijgt Jong AZ de aandacht en sluit Jan de aflevering af met een epiloog over Marko Vejinovic.

Uitzending
De reguliere uitzending van AZ TV op FOX Sports kanaal 1 is donderdag om 18:00 uur en wordt meerdere keren herhaald. De uitzending op NH begint vrijdag om 17:10 uur.

Mediapartnerschap
AZ en NH zijn in 2015 een mediapartnerschap aangegaan. Dit betekent onder meer dat er een grote stroom aan videocontent bij onze supporters komt via onder meer AZ.nl, Twitter, YouTube en Facebook. Zo blijf je écht van alles op de hoogte.