Jahanbakhsh neemt zondag afscheid

Jahanbakhsh neemt zondag afscheid

Gepubliceerd op 01 maart 19, 14:40

ALKMAAR- AZ neemt zondag voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (16:45 uur) afscheid van Alireza Jahanbakhsh. Zorg dat je erbij bent in het AFAS Stadion. Er zijn nog kaarten voor dit Eredivisie-duel beschikbaar.

De Iraniër speelde tussen 2015 en 2018 110 wedstrijden (86 Eredivisie, 12 KNVB Beker, 12 Europa League) voor AZ waarin hij 37 doelpunten maakte. In het seizoen 2017-2018 werd hij met 21 doelpunten topscorer van de Eredivisie en tevens verkozen tot Speler van het Jaar door Voetbal International. 

Brighton & Hove Albion
In de zomer van 2018 vertrok Jahanbakhsh naar Brighton & Hove Albion, uitkomend in de Engelse Premier League. Tot nu toe kwam Jahanbakhsh veertien keer in actie voor Brighton: elf keer in de Premier League, twee keer in de FA Cup en éénmaal in de EFL Cup.

Gesigneerde ballen
Tijdens zijn afscheid schiet Jahanbakhsh 21 gesigneerde ballen het publiek in. Dit staat gelijk aan het aantal doelpunten in zijn topscorersseizoen. Wil jij zo'n gesigneerde bal bemachtigen? Er zijn nog kaarten voor de wedstrijd beschikbaar. Er geldt géén clubkaartverplichting.