Al meer dan 900 inschrijvingen AZ Selectiedagen

Gepubliceerd op 24 maart 23, 10:32

ZAANSTAD- Al meer dan negenhonderd jonge talenten hebben zich ingeschreven voor de AZ Selectiedagen. Eind april en begin mei krijgen zij op vijf locaties in Noord-Holland weer de kans zich bij AZ-scouts in de kijker te spelen. Heb jij het ook in je om bij AZ te voetballen, maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel en wie weet speel jij over een paar jaar in het AFAS Stadion!

Het jonge talent dat in positieve zin opvalt maakt kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de AZ Selectiedagen gaan de deelnemers variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepers mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen. 

Locaties
De AZ Selectiedagen komen in april en mei naar amateurverenigingen in de regio's Alkmaar, Zaanstad, West-Friesland en Amsterdam. Bekijk onderstaand de data en locaties. Klik hier om jezelf aan te melden voor een van de locaties

26 april: SV De Foresters – Heiloo
30 april: VV De Blokkers – Blokker
1 mei: RKSV DCG – Amsterdam
2 mei: AFC'34 – Alkmaar
3 mei: AFAS Trainingscomplex – Zaanstad

AZ-goodiebag
Alle deelnemers krijgen na afloop van de AZ Selectiedagen een AZ-goodiebag. Voor leden van de AZ Juniorclubs wordt daarnaast ook sportdrank geregeld. Ben je nog geen lid van de AZ Juniorclubs? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap en word net als ruim 3.500 anderen enthousiaste AZ-fans lid van dé supportersclub. Bovendien ontvang je nu 50% korting op het tarief en betaal je slechts €7,50 voor de rest van dit seizoen! 

Freestyler
Naast de vele partijspellen zijn er ook andere activiteiten op het veld. Zo komt onder meer AZ's freestyler en wereldkampioen Hugo Vliese langs alle locaties om zijn trucs te laten zien en het jonge talent te inspireren.