Als VIP naar De Vrienden van Amstel LIVE!

Gepubliceerd op 27 november 13, 10:28
ALKMAAR- Ieder jaar organiseert onze partner Amstel Bier de concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. Wilt u uw gasten als VIP ontvangen tijdens dit optreden? Maak dan gebruik van onze exclusieve AZ Netwerk 10+1 gratis actie!

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent van 16 t/m 19 en 22 t/m 25 januari 2014 voor de 16e keer haar deuren. Achter die deuren zorgen Nederlandse topartiesten zoals Guus Meeuwis, Golden Earring, Nick & Simon, Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Racoon, Handsome Poets, Gers Pardoel en Xander de Buisonjé opnieuw voor een wervelende show.

De avond begint met een lekker aperitief waarna u samen met uw gasten onder het genot van een uitgebreid dinerbuffet heerlijk kunt ontspannen.

Na het diner begeleiden de hostesses u naar het exclusieve terras in het Sportpaleis, waar u het beste uitzicht op de wervelende show van De Vrienden van Amstel LIVE! heeft. Op het terras is een eigen bar aanwezig en heeft u voldoende stagelegenheid en beperkte zitgelegenheid direct daarachter.

VIP Exclusief arrangement:
- Speciale aanrijroute en parkeerprocedure
- Parkeerkaart (1 per 2 personen)
- Toegang tot Ahoy via een speciale VIP entree
- Gereserveerde garderobe
- Toegang tot de cafés op het VIP dorpsplein
- Voortreffelijk culinair buffet
- Onbeperkt drankjes vóór, tijdens en na de show
- 60% zitcapaciteit in het VIP dorp
- Show bekijken vanaf het VIP terras
- Onvergetelijke show met topartiesten van Nederlandse bodem
- Een afterparty met DJ op het dorpsplein
- Hostessbegeleiding en beveiliging
- Een feestelijke attentie bij vertrek
(kosten VIP Exclusief arrangement: €240,00 per persoon excl. BTW)

Tijdschema VIP Exclusief arrangement:
17.30: Ontvangst VIP dorp
18.30: Aanvang buffet
20.15: Aanvang show
± 23.15: Einde show
00.30: Einde after party

Wilt u meer weten? Mail naar voor meer informatie en het reserveren van arrangementen. U kunt ook contact opnemen via 088 – 011 2666 o.v.v. ‘AZ 10+1’.

Let op! Er is slechts nog een beperkt aantal VIP arrangementen beschikbaar voor 17, 22 en 23 januari 2014. Voor donderdag 16 januari zijn er daarnaast nog enkele Arena Terras inclusief arrangementen beschikbaar.