Amstel Bier Experience bij AZ - Willem II

Gepubliceerd op 21 november 18, 17:54

ALKMAAR- AZ - Willem ll heeft zoveel meer te bieden dan enkel voetbal. Amstel Bier is wedstrijdsponsor en biedt u nu de kans op een totaalbeleving.

Altijd al meer willen weten over de rijke historie van dit merk? Koop dan de wedstrijdkaarten en maak kans op ‘De Amstel Bier Experience’. Beproef al uw zintuigen op een interactieve manier in de Skybox van Amstel, kom alles te weten over de visie van dit merk en leer op een vernieuwende manier meer bij over diverse biersoorten, het brouwproces, food pairing en het tappen van bier.

Bent u aanwezig en tapt u het beste biertje? Dan ontvangt u vier kaarten voor u en uw relaties bij de Heineken Experience in Amsterdam.

Verloting
Onder alle afnemers van de losse wedstrijdkaarten worden 2 winnaars geloot. De loting is in de week voorafgaand aan AZ - Willem ll en u wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.

Kosten arrangement
Koop uw kaart voor € 85 excl. BTW en maak kans op een gratis upgrade voor ‘De Amstel Bier Experience’.
De wedstrijdkaart is inclusief: toegang Kees Kist Lounge, Luxe Business Seat, drankjes in de rust, live entertainment na de wedstrijd en P8-parkeerplaats.

Programma
16:45 Aanwezig Skybox Amstel
17:00 Start Beer Experience
18:00 Einde Beer Experience
18:15 Start 3 gangen diner Grand Café Van Gaal
19:30 Verplaatsen richting eigen plaatsen Business Tribune

Bestel nu uw kaarten
Direct boeken? Vul dan het formulier hieronder in of neem direct telefonisch contact op met de afdeling Commercie via 072 547 8084.