AZ aangekomen in Belek

AZ aangekomen in Belek

Gepubliceerd op 06 januari 19, 22:04

BELEK- AZ is zondagavond aangekomen in het Turkse Belek. De selectie van John van den Brom zette rond 23:00 uur lokale tijd voet in het onderkomen voor de trainingsweek: het Calista Resort. In totaal bestaat de AZ equipe uit 34 spelers. Ook AZ Media reisde mee en maakte een foto- en videoverslag.

Nadat de spelers in Alkmaar de eerste training van 2019 hadden afgewerkt, vertrok de ploeg rond 11:00 uur richting Schiphol. Daar vertrok om 13:30 uur het toestel dat de selectie naar Istanbul vloog.

Overstap
In de Turkse metropool stapte de ploeg over op een binnenlandse vlucht naar Antalya. Het laatste stuk naar Belek werd per bus afgelegd. Vlak na aankomst in het Calista Resort, kwam voormalig AZ-doelman Sergio Rochet de groep begroeten. De keeper staat tegenwoordig onder contract bij het Turkse Sivasspor, dat in hetzelfde hotel verblijft.

Trainingsweek
Maandag wordt daar de eerste oefensessie van het trainingskamp afgelegd, vrijdag staan er twee oefenduels op het programma. Eerst wacht een ontmoeting met het Tsjechische Slovácko, vervolgens staat een krachtmeting met het Turkse Fenerbahce op de rol.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl