AZ Business Padel Open: 'Sporten en contact leggen'

AZ Business Padel Open: 'Sporten en contact leggen'

Gepubliceerd op 08 december 23, 14:56

ALKMAAR- De AZ Business Padel Open werd afgelopen donderdag voor het derde jaar op rij gehouden. Op de banen van Plaza Padel werden 72 wedstrijden gespeeld die vol bandeja's, lobjes en smashes zaten. Het toernooi werd afgesloten met Zuid-Amerikaanse tapas en een netwerkborrel.  

Na twee spannende finales gingen Libra Energy en het team van AZ als grote winnaars met de hoofdprijs naar huis. Ambitiehuis en Heineken eindigden op de tweede plek en de teams van EY Accountants en Baan Personeel maakten het podium compleet.

Contact leggen
De fanatieke Jeroen Haanstra van Ambitiehuis is op ieder padelevenement van AZ Business te vinden. “Het is een mooie combinatie van sporten en contact leggen met andere leden van AZ Business”. Ook Samira Houtenbos van Avonturium is altijd van de partij. “Bij de AZ Padel Open wordt er gespeeld op een leuk niveau. Er doen interessante bedrijven mee en ik heb veel nieuwe contacten opgedaan. Ik ben zelfs in contact gekomen met een nieuwe lead voor mijn bedrijf."

AZ Business
Zelf ook aansluiten bij de volgende editie? Kom in contact en we kijken samen wat AZ Business voor jouw bedrijf kan betekenen. Klik hier voor meer informatie

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl