AZ Business Seminar: hoe positioneer jij jouw bedrijf?

Gepubliceerd op 25 mei 23, 14:13

ALKMAAR- Woensdagavond vond het tweede AZ Business seminar van dit seizoen plaats in het AFAS Stadion. Honderd geïnteresseerden luisterden naar de verhalen van Joppe Andriessen van Total Design, Soufiane Touzani van TouzaniFC en Melle Schellekens van The Good Roll. Tijdens deze editie van het Seminar stond het positioneren van jouw bedrijf centraal. 

Tijdens het Seminar namen de sprekers de aanwezigen, onder leiding van AZ TV presentator Marlon Braakman, mee in hoe zij zichzelf of hun bedrijf neer kunnen zetten ten opzichte van hun concurrenten. Middels voorbeelden uit de praktijk in combinatie met eigen ervaringen, gaven de sprekers inzicht in de kracht van een goede positionering. Al met al een zeer interessante en inspirerende avond.

Meer van AZ Business
Lijkt het jou ook wel wat om bij de evenementen van AZ Business te zijn? Komend seizoen organiseren wij weer verschillende evenementen voor ons zakelijke netwerk. Van workshops tot seminars en van padeltoernooien tot een footgolfdag. Voor meer informatie over AZ Business en haar evenementen kun je contact opnemen via de website

Bekijk de foto’s en de aftermovie van het afgelopen seminar hieronder!

Foto's: Carien Snoeijs / AZ Media