AZ X ...... | Maak kennis met:

AZ X ...... | Maak kennis met:

Gepubliceerd op 16 augustus 22, 11:08

ALKMAAR- De start van een nieuw voetbalseizoen betekent ook de start van nieuwe leden bij AZ Business. Wij stellen graag vijf nieuwe leden aan je voor zodat je ze komende donderdag al kunt herkennen in het stadion bij AZ - Gil Vicente. Je kunt ze natuurlijk ook altijd een bericht sturen via Bundeling!

Mike van Beek
Mike is een multi-inzetbare designer die bedrijven helpt de volgende stap te zetten met hun branding, ontwikkeling van websites/shops, web optimalisaties, e-mail- en social (media) marketing. Door de brede kennis, ervaring en groot netwerk kan Mike bedrijven totaaloplossingen aanbieden als creative.

Klik hier voor meer informatie


Qore Digital
Qore Digital is een team van gedreven online specialisten met een passie voor WordPress CMS. Zij ontwikkelen maatwerk oplossingen volgens een doordacht proces die snel zijn, fijn in gebruik en schaalbaar voor de toekomst. Op basis van hoe je online zichtbaar wil zijn, jouw doelen en hoe het succes behaald kan worden met een website of webshop wordt een maatwerk website gebouwd.

Klik hier voor meer informatie


NedFlex Spanbroek
Nedflex Spanbroek is een breed uitzendbureau. Zij heeft een goed gevulde database met een zeer divers aanbod aan uitzendkrachten. De hoofdmoot wordt gevormd door technische vacatures in de regio’s West-Friesland, Alkmaar – Heerhugowaard en Edam – Volendam. Ook voorziet zij dagelijks veel lokale MKB’ers van gemotiveerde flexkrachten. Dankzij haar jarenlange ervaring, goedgevulde flexpool en gedrevenheid, heeft Nedflex Heerhugowaard / Spanbroek vacatures doorgaans binnen één werkdag ingevuld.

Klik hier voor meer informatie


Cl3space
Sinds 2019 is Hans als zzp-er continu actief met het adviseren, functioneel implementeren, instellen (customisen) en trainen van klanten op het gebied van SAP Enterprise Asset Managent. En daar ligt zijn sterke kant volgens diverse mensen, namelijk het coachen van klanten. SAP is een software pakket dat door Shell, Bayer, Akzo Nobel e.d. wordt gebruikt voor hun bedrijfsadministratie.


072DESIGN
Vanuit het kantoor in Sint Pancras werkt 072DESIGN met heel veel plezier aan nieuwe websites en webshops voor haar klanten. Zij hechten veel waarde aan een persoonlijke service en doen niet aan ticketsystemen, strippenkaarten en al helemaal niet aan accountmanagers of moeilijke technische praat. Daarnaast is het misschien extra leuk om te vermelden dat de mensen achter 072DESIGN ook verantwoordelijk zijn voor AZFanpage.nl en dat betekent dat zij ook tijdens werkdagen altijd een beetje met de club bezig zijn!

Klik hier voor meer informatie