Reminder: AZ Captains Dinner: 7 december

Gepubliceerd op 12 november 13, 09:20
ALKMAAR- Naar aanleiding van het vorig seizoen geslaagde AZ Captains Dinner, vindt er bij de wedstrijd AZ – FC Twente wederom een editie plaats. Speciaal voor alle directieleden van bedrijven die zijn aangesloten bij het AZ Netwerk staat deze wedstrijd op zaterdag 7 december in het teken van netwerken.

Bent u lid van het directieteam van uw onderneming en wilt u in contact komen met de beslissingsbevoegden binnen het AZ Netwerk of uw bestaande contacten een nieuwe impuls geven? Geef uzelf dan nu op voor het AZ Captains Dinner.

Tijdens het AZ Captains Dinner kunt u op ongedwongen wijze contacten leggen met andere directieleden van bedrijven die zijn aangesloten bij het AZ Netwerk. In een speciaal voor dit evenement ingericht deel van de Georg Kessler Lounge neemt u met circa tien andere directieleden plaats aan een grote ronde tafel en geniet u tijdens een goed gesprek van een heerlijk drie-gangendiner.

Wissel
Om deze avond meerdere contacten met directieleden op te doen, wisselt u na het voorgerecht van tafel. Tijdens het hoofdgerecht maakt u weer kennis met nieuwe bedrijven. Tijdens de rust serveren wij het dessert en heeft u vrije keuze om plaats te nemen aan een tafel. Na afloop van de wedstrijd is er alle ruimte om onder het genot van een borrel gezellig na te praten aan statafels in het middengedeelte van de Georg Kessler Lounge.

Programma
17:00 uur Ontvangst genodigden
17:15 uur Openingswoord
17:30 uur Voorgerecht
18:30 uur Hoofdgerecht
19:45 uur Eerste helft AZ – FC Twente
20:00 uur Rust (dessert)
20:15 uur Tweede helft AZ – FC Twente
21:00 uur Netwerkborrel

Toegangskaart
Deelname aan het AZ Captains Dinner is voor u als lid van het AZ Netwerk gratis. U kunt maximaal twee directieleden per bedrijf opgeven. Na opgave ontvangt u van ons op de wedstrijddag een speciale AZ Captains Dinner-toegangskaart. Deze geeft zowel toegang tot de Georg Kessler Lounge als tot een plaats op de tribune. Uw reguliere kaart(en) hoeft u dus niet in te zetten voor dit evenement en kunt u naar eigen wens doorgeven.

Inschrijven
Wilt u graag deelnemen aan dit unieke netwerkevenement speciaal gericht op beslissingsbevoegden binnen het AZ Netwerk? Schrijf uzelf dan hier in want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Vooraf inschrijven voor het AZ Captains Dinner is verplicht en mogelijk tot maandag 2 december 12:00 uur.