AZ - Celtic live op eigen digitale kanalen

AZ - Celtic live op eigen digitale kanalen

Gepubliceerd op 25 augustus 21, 13:52

ALKMAAR- De beslissende wedstrijd AZ - Celtic FC in de play-offs van de Europa League wordt donderdag niet live uitgezonden op tv. Nadat vorige week geen van de Nederlandse zenders de uitzendrechten van het duel in Glasgow had weten te bemachtigen, is dat nu wederom het geval. Wel is de wedstrijd gratis live te volgen via de digitale kanalen van AZ.

Algemeen Directeur Robert Eenhoorn: “Nadat biedingen voor deze wedstrijd bij ons waren binnengekomen, begrijpen we nu ook beter waarom vorige week door Celtic geen overeenkomst is gesloten. Vanuit het buitenland is er meer dan voldoende serieuze interesse, maar bij de Nederlandse zenders ligt dat blijkbaar anders. Deze ontwikkeling is niet goed voor het Nederlands voetbal en wat ons betreft een mooie uitdaging voor de toekomstig directeur van de NL League.”

Live via AZ Media
Om de Nederlandse fans toch de mogelijkheid te bieden de wedstrijd live te volgen, heeft AZ Media de registratie in eigen hand genomen in samenwerking met een gerenommeerd en ervaren productiebedrijf. De stream, conform internationale kwaliteitsnormen, is via de clubkanalen van AZ te zien zijn. Vanuit het AFAS Stadion worden de AZ-supporters live op de hoogte gehouden, inclusief voorbeschouwing, analyses en interviews. Het programma start om 19:55 uur op AZ’s Facebook-pagina en Live2Go.

Tickets
AZ - Celtic wordt om 20:15 uur afgetrapt. Voor de de beslissende wedstrijd in de strijd om een Europa League-ticket zijn nog kaarten verkrijgbaar. Klik hier om te bestellen.

Wedstrijd

2
Europa League
AZ - Celtic
donderdag 26 aug 2021, 20:15
Wedstrijd informatie
1