Geef je op voor de AZ-clinic bij AZ - sc Heerenveen!

Gepubliceerd op 14 november 18, 07:04
ALKMAAR- Wil jij voorafgaand aan AZ - Willem ll voetballen als een echte AZ-speler? Geef je dan op voor de AZ-clinic!

Op zaterdag 1 december neemt AZ het in eigen huis op tegen Willem ll. Voor de aftrap, die om 19.45 uur plaats vindt, kunnen jonge AZ-fans genieten van een échte AZ-clinic. Samen met Herry & Berry wordt het een voetbaldag om niet te vergeten. Ben jij tussen de acht en vijftien jaar oud? Geef je dan snel op!

Programma
18.15 - 18.30 Inloop
18.30 - 19.15 Clinic
19.15 – 19.20 Einde Clinic

Aanmelden
Alle deelnemers dienen zich vooraf (kostenloos) aan te melden. Als je je niet hebt aangemeld, kun je helaas niet mee doen. In totaal zijn er 72 plekken beschikbaar en vol=vol. Ben je Waaghals of Allstar? Dan krijg je bij de clinic ook nog eens een leuke goodiebag cadeau! Nog geen lid van de Waaghalzen of AllstarZ, maar wil je dit wel graag? Klik hier voor meer informatie.

Voorwaarden
De clinic is beschikbaar voor alle kinderen tussen de acht en vijftien jaar oud, mits in het bezit van een toegangsbewijs voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Let op! Je moet dus zelf een kaartje aanschaffen voor de wedstrijd!

Deelname is kostenloos, maar je dient je wel vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Inschrijven voor de clinic kan tot donderdag 29 november. Op vrijdag 30 november krijgen de deelnemers extra informatie via een e-mail.