AZ en COPA lanceren retro lijn

Gepubliceerd op 19 oktober 17, 14:58
ALKMAAR- AZ en COPA lanceren een unieke retro lijn. De collectie bestaat uit shirts (korte en lange mouwen) en een jack en is gebaseerd op de modellen die werden gedragen door de fusieclub in de jaren zestig. Zowel het shirt als het jack zijn vanaf zondag te koop.

Dit seizoen bestaat fusieclub AZ exact 50 jaar. Op 10 mei 1967 fuseerden Alkmaar '54 en FC Zaanstreek en gingen door als AZ '67. De retro lijn van COPA is gebaseerd op de modellen waarin AZ '67 haar eerste stappen zette.

AZ - FC Utrecht
De retro shirts en het retro jack zijn zondag voorafgaand aan het Eredivisie-duel AZ - FC Utrecht verkrijgbaar in het Fancentrum en online te bestellen in de webshop.

Prijzen

V.l.n.r.: Bob van Rijssel (AZ'er tussen 1963 en 1973), Guus Til, Thomas Ouwejan, Piet Buis (AZ'er tussen 1954 en 1967), Jeremy Helmer.

Korting
Als seizoenkaarthouder van AZ krijg je 15% korting op aankopen in het Fancentrum of in de webshop. Clubkaarthouders scoren 10% korting op AZ-artikelen.

COPA
COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts. De collectie is sindsdien steeds verder uitgebreid en bestaat tegenwoordig uit verschillende lijnen retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen, caps en voetballen. COPA wordt verkocht in zowel retail- als internetshops, via copafootball.com en in de flagship store in Amsterdam.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl