AZ en Hellingman langer door

Gepubliceerd op 23 april 16, 13:52
ALKMAAR- AZ en Hellingman & Zonen hebben hun verbintenis met vier jaar verlengd tot medio 2020. De huidige overeenkomst liep af in de zomer van 2016. AZ en Hellingman zijn al ruim twintig jaar aan elkaar verbonden.

Het in 1937 opgerichte Zaanse bedrijf is na bijna tachtig jaar nog altijd in vertrouwde familiehanden. Met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid verzorgt Hellingman het vervoer van het eerste elftal van AZ, maar tevens dat van alle jeugdelftallen en supporters. Hoogtepunt was de KNVB bekerfinale in 2013 tussen AZ en PSV (2-1) toen Hellingman in samenwerking met collega-busondernemingen meer dan 160 bussen inzette richting De Kuip om met de supporters een onvergetelijke dag te beleven.

Eenhoorn: ‘Veilig en vertrouwd’
“Na een samenwerking van ruim twintig jaar kan Hellingman putten uit voldoende ervaring in het vervoeren van voetbalteams”, reageert Directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn. “Zowel AZ als Hellingman hebben service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Met deze hernieuwde samenwerking zijn spelers en supporters de komende vier jaar weer verzekerd van veilig en vertrouwd vervoer naar alle uitwedstrijden.”

Hellingman: ‘Blijk van vertrouwen’
“Wij zijn erg blij met de hernieuwde samenwerking en trots dat we ook de komende seizoenen het vervoer van AZ mogen verzorgen”, zegt Directeur Manfred Hellingman van Hellingman. “AZ en Hellingman zijn naar wederzijdse tevredenheid al jarenlang partners. Deze verlenging is toch een blijk van vertrouwen in ons product en dienstverlening. We hopen samen nog mooie jaren tegemoet te gaan.”

Foto: Paoline Kruijssen / AZ Media