AZ en PCI tekenen nieuwe overeenkomst

AZ en PCI tekenen nieuwe overeenkomst

Gepubliceerd op 17 december 18, 11:22

ALKMAAR- AZ en PCI Nederland hebben een nieuwe overeenkomst getekend. De specialist op het gebied van informatie- en communicatie-oplossingen, die sinds 2006 een eigen skybox in het AFAS Stadion heeft, blijft nu tot medio 2023 verbonden aan AZ. 

PCI Nederland is al sinds 1994 (als Dantuma) lid van het AZ Netwerk en levert afdrukapparatuur in combinatie met een follow-me printoplossing en scankoppeling om efficiënt documenten te digitaliseren en op te slaan in AFAS. Sinds de opening van het AFAS Stadion is skybox 3.09 in het bezit van het bedrijf uit Lijnden.

Anderson: 'Logische stap'
Eric Anderson, Directeur Marketing & Strategie bij PCI: “Wij zijn al jaren erg enthousiast over de samenwerking met AZ. De band is sterk en wij zijn trots om sponsor van AZ te zijn. Een logische stap dat wij de komende vijf jaar er weer bij zijn. In onze skybox zijn we elke thuiswedstrijd te vinden met relaties. Wij steunen AZ, kunnen ondernemers ontvangen én een mooie wedstrijd bekijken. AZ zorgt voor strijd, spanning en sfeer. Dat wil je delen.”

Koster: ‘Vertrouwd gezicht’
“Met het verlengen van de samenwerking, blijven we ook de komende seizoenen efficiënt onze documenten digitaliseren”, reageert AZ’s Manager Commercie Michael Koster. “PCI is een vertrouwd gezicht en we zijn dan ook blij dat we de komende seizoenen verder kunnen bouwen aan onze relatie.”

Foto: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl