AZ en Van Muijen verlengen samenwerking

AZ en Van Muijen verlengen samenwerking

Gepubliceerd op 02 augustus 22, 12:00

ALKMAAR- De sterke band tussen AZ en Van Muijen Betonbouw wordt verder verstevigd. De partijen verlengen namelijk de samenwerking met vijf jaar, tot medio 2027.

Van Muijen Betonbouw is één van de grootste ruwbouwondernemingen van Nederland. Het bedrijf uit Obdam staat al jaren bekend om zijn veelzijdigheid in alle typen betonwerkzaamheden. Denk daarbij aan appartementencomplexen, bedrijfspanden en parkeergarages, maar ook aan ruwbouw binnen de agrarische sector.

Bakker: ‘Veiligheid en vakmanschap’
“AZ is een moderne en stabiele club waarmee wij ons graag identificeren”, zegt Van Muijens Algemeen Directeur Misja Bakker. “Van Muijen staat voor vertrouwen, veiligheid, vakmanschap, versterken en verbinden. Dat zijn waarden die AZ ook uitdraagt en dat verbindt ons. Daarbij hebben we net een tweede vestiging geopend in Wageningen en is onlangs het beton gestort voor een nieuw kantoor te Heerhugowaard. De landelijke bekendheid wordt steeds belangrijker voor ons bedrijf. AZ is daarin een perfecte partner.”

Ontzorgen
Ook het ‘ontzorgen’ van klanten is een pijler voor Van Muijen Betonbouw. Dit houdt in dat het bedrijf het bedenken van een effectieve bouwsystematiek en het voorbereiden en uitvoeren van het bouwwerk geheel zelfstandig kan organiseren. Van Muijen kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en het meedenken met de klant om tot een kwalitatief hoogwaardige oplossing te komen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.

Eenhoorn: ‘Partner waar je op kunt bouwen’
“AZ staat voor vernieuwing en innovatie en daarbij kunnen we niet zonder partners waarop je kunt bouwen”, aldus Robert Eenhoorn, Algemeen Directeur van AZ. “Van Muijen is zo’n trouwe en loyale partner. Wij werken inmiddels al achttien jaar samen. Het is fantastisch dat onze samenwerking nu met vijf jaar wordt verlengd."

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl