AZ eSports pakt stijgende lijn

AZ eSports pakt stijgende lijn

Gepubliceerd op 22 april 21, 10:11

ALKMAAR- AZ eSports heeft in de eDivisie de stijgende lijn te pakken. Na een beroerde start, wisten Dani Visser en Gilles Bernard afgelopen week vier punten te halen uit twee wedstrijden.

Dinsdag stond de wedstrijd tegen Willem II op het programma. Bernard trapte af op de Playstation, en wist zijn 1-0 voorsprong in de laatste minuut de verdubbelen: 2-0. Hierdoor kon Visser met een gerust hart aan zijn duel op de XBOX beginnen. Hierin gaf hij weinig weg, maar bleef hij steken op 1-1. Uiteindelijk mocht AZ met een 3-1 overwinning de drie punten bijschrijven en gingen de Alkmaarders vol vertrouwen richting het duel met de nummer laatst: sc Heerenveen.


AZ - sc Heerenveen
Een dag later trapte Visser af op de XBOX. Door een gelukkige goal kwam hij na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Deze marge wist hij na een uur spelen te verdubbelen, zonder zelf in gevaar te komen. Toch bleek dit niet voldoende voor de overwinning. Binnen tien minuten kreeg Visser twee goals tegen, waardoor Bernard met een 2-2-gelijkspel aan zijn wedstrijd begon. Al vroeg in de eerste helft keek hij tegen een achterstand aan, die hij na een half uur goedmaakte. Helaas bleek 1-1 ook de eindstand, waardoor AZ de week afsluit met vier punten.


Programma
Volgende week staan er twee toppers op het programma voor AZ eSports. Op dinsdag treffen Visser en Bernard Heracles Almelo, op woensdag is RKC Waalwijk de tegenstander.

Instagram
Altijd en overal op de hoogte blijven van de verrichtingen van het AZ eSports team? Volg dan AZ eSports op Instagram