AZ eSports wint van sc Heerenveen

Gepubliceerd op 25 november 20, 13:08

ALKMAAR- AZ eSports heeft in de derde speelronde van de eDivisie een 5-4 overwinning geboekt op sc Heerenveen. Door deze overwinning stijgt AZ eSports naar de 5e plek op de ranglijst, met 7 punten.

Gilles Bernard beet het spits af op de Playstation. Hij kwam al vroeg op voorsprong, maar nog voor rust was het Heerenveen dat de leiding overnam: 2-1. Na de rust slaagde Gilles er niet in deze achterstand om te buigen en dus eindigde het duel in 2-1.

Xbox
Het was dus aan Dani Visser om te zorgen dat AZ eSports alsnog met de drie punten naar huis zou gaan. Hij ging met een 2-1 voorsprong de rust in en breidde zijn voorsprong na een uur spelen uit tot 3-1. Zes minuten later scoorde Heerenveen echter alweer de aansluitingstreffer, waardoor Dani nog minstens één goal nodig had voor de winst. Deze goal kwam er 18 minuten voor tijd, waarmee hij de totaalscore op 4-5 voor AZ bracht en AZ eSports aan de tweede overwinning van het seizoen hielp.

Programma
Vanavond om 19:00 uur staat de vierde speelronde van de eDivisie op het programma. Dani en Gilles nemen het hierin op tegen FC Twente. Deze wedstrijden zijn vanaf 19:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van eDivisie.

Instagram
Altijd en overal op de hoogte blijven van de verrichtingen van het AZ eSports team? Volg dan AZ eSports op Instagram!

Bekijk hieronder de samenvatting van speelronde 3 in de eDivisie.