AZ eSports wint weer

Gepubliceerd op 26 november 20, 12:02

ALKMAAR- AZ eSports bindt na sc Heerenveen ook FC Twente aan de zegekar. Na een 1-3 overwinning melden Dani en Gilles zich op de derde plek van de eDivisie, een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op directe plaatsing voor de finals.

Net als tegen Heerenveen was het Gilles die het tweeluik mocht aftrappen. De 24-jarige Belg, op de Playstation, liet er geen gras over groeien. Binnen zes minuten had hij een voorsprong te pakken: 0-1. Zeven minuten na rust verdubbelde hij de marge, na een mooie aanval. FC Twente zou in de 82e minuut nog wel de aansluitingstreffer maken, maar die kwam te laat om meer te kunnen forceren. De wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Gilles.

Dani
Dani had tot nu toe al zijn individuele wedstrijden weten te winnen en was niet van plan FC Twente deze reeks te laten verpesten. Na negentien minuten spelen pakte hij de leiding, om deze niet meer uit handen te geven. Twente was met een gemiste strafschop en een paar mogelijkheden nog wel een aantal keer gevaarlijk, maar Dani wist de 0-1 over de streep te trekken. Daarmee bracht hij de totale score op 1-3 in het voordeel van de Alkmaarders.

Programma
Volgende week dinsdag neemt AZ eSports het op tegen het Sparta van Aristote Ndudu en volgende week woensdag wacht een tweeluik met Heracles.

Instagram
Altijd en overal op de hoogte blijven van de verrichtingen van het AZ eSports team? Volg dan AZ eSports op Instagram