AZ in Belek (Dag 3)

AZ in Belek (Dag 3)

Gepubliceerd op 09 januari 19, 19:51

BELEK- AZ werkte woensdag de derde dag van het trainingskamp in het Turkse Belek af. Ook nu werd er afgetrapt met een ochtendloop en stonden er twee veldtrainingen op het programma. AZ Media was aanwezig op het Calista Sports Center en legde het vast in een fotoverslag.

Na een bezoek aan het strand voor de dagelijkse ochtendloop, stapten de AZ-spelers rond 11:00 uur het pas gesproeide trainingsveld op. In een heerlijk winterzonnetje werden diverse oefeningen in toernooivorm afgewerkt. 

Uitslapen
Aan het einde van de dag zette de Alkmaarse delegatie opnieuw koers richting het trainingsveld, voor de derde en laatste oefensessie. Een belangrijke training, want: tijdens de zeven tegen zeven-wedstrijd werd er om de prijzen gespeeld. Een team mét hesjes nam het op tegen het team zonder hesjes. De winnaars mogen donderdagochtend uitslapen, terwijl de verliezers zich opnieuw melden voor een hardloopsessie. 

Vlaar
Na de eerste veldtraining verscheen Ron Vlaar voor de camera van AZ TV. De geroutineerde verdediger sprak over onder meer de wedstrijd tegen FC Utrecht, de doelstellingen in de tweede seizoenshelft en zijn aflopende contract. Bekijk hieronder het resultaat.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl