AZ in de media (AZ - sc Heerenveen)

Gepubliceerd op 29 oktober 18, 10:17
ALKMAAR- ‘Elftal van John van den Brom ontbeert vertrouwen’, kopt het Noordhollands Dagblad. Wat wordt er nog meer geschreven naar aanleiding van AZ - sc Heerenveen? Lees het in de vaste rubriek AZ in de media.

'Het duel van de tobbende subtoppers leek aanvankelijk nog in een gelijkspel te eindigen door een late treffer van Albert Gudmundsson maar een fraaie treffer van spits Sam Lammers zorgde er uiteindelijk voor dat Heerenveen er in Alkmaar met de winst vandoor ging (3-2)', noteert het Algemeen Dagblad.

VI.nl: ‘Na twee nederlagen op rij – tegen Ajax en FC Utrecht - voelde AZ de druk. Trainer John van den Brom vatte in de aanloop naar het duel met SC Heerenveen het recept voor het herstel samen: beter verdedigen en beter afronden.’

‘AZ ging na de gelijkmaker - net als vorige week tegen FC Utrecht - op jacht naar meer, maar moest net als zeven dagen eerder in de slotfase een gevoelige treffer incasseren’, vervolgt VI.nl. ‘Lammers was dit keer de beul voor de Alkmaarders. De PSV-huurling ging in de 84ste minuut voorbij aan Vlaar en kreeg daarmee de ruimte om Bizot te passeren. Zijn doelpunt was voor Heerenveen genoeg om AZ ook op de ranglijst terug te wijzen.

ANP: ‘De wedstrijd bleef spannend tot aan de laatste minuut. Mede dankzij doelman Warner Hahn wist sc Heerenveen de voorsprong tot het einde vast te houden. Met een fluitconcert van het ontevreden thuispubliek dook AZ de catacomben in.’

‘De ploeg is naar een AZ-onwaardige negende plek op de ranglijst afgezakt’, concludeert het NHD. “Het schort er aan dat we momenteel niet de goede dingen weten te doen op de juiste momenten”, aldus van den Brom.

‘Een hoofdpijndossier voor Van den Brom’, staat in De Telegraaf. ‘Na drie nederlagen op rij wacht woensdag alweer het bekerduel in eigen huis met VVV-Venlo. “Het vertrouwen in onze selectie is momenteel heel broos”, erkende de trainer. “Het enige medicijn is een overwinning.”

💬 | AZ zit even in de hoek waar de klappen vallen. Guus Til:

"Dit seizoen kunnen we heel slecht een voorsprong verdedigen."#azhee https://t.co/DRttySu2YO