AZ in de media (FC Twente - AZ)

Gepubliceerd op 08 februari 18, 11:02
ALKMAAR- AZ won woensdagavond met ruime cijfers in Enschede. "AZ rolt FC Twente op met 0-4", schrijft het NHD over de zege van de Alkmaarders in De Grolsch Veste. Wat werd er nog meer geschreven? Lees het in de rubriek AZ in de media.

'Al na 10 minuten scoorde Alireza Jahanbakhsh', begint FOX Sports. 'De Iraniër benutte een strafschop, na een overtreding van Haris Vuckic op de doorgebroken Guus Til.'

'AZ speelde toen al met een man meer. In de 73e minuut kon de Chileen Cristián Cuevas vertrekken, nadat scheidsrechter Siemen Mulder hem zijn tweede gele kaart had gegeven', noteert het ANP.

AD: 'Een minuut voor tijd was het 0-1 voor AZ, vier minuten later van de afslacht een feit.'

'In slotfase verdubbelde Weghorst de voorsprong na een assist van Jahanbakhsh. Niet veel later werd het zelfs 0-3 nadat de spits de bal in de bovenhoek knalde', schrijft VI.nl.

De Telegraaf: 'Weghorst had bij het juichen een verrassing in petto. De spits stopte de bal onder zijn shirt, waarmee de goede verstaander genoeg wist. "Ik word vader en dat is supergaaf nieuws. Ik wist het al een hele tijd, maar het was grappig om het nu zo te laten merken, omdat veel mensen van de vrienden en familie op de tribune het nog niet wisten."'

'Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was voor FC Twente pikte Jahanbakhsh ook nog zijn tweede treffer van de avond mee: 0-4. Door de zege staat de formatie uit Alkmaar nog altijd derde', aldus VI.nl.

FOX Sports eindigt met: 'AZ is inmiddels tien uitwedstrijden in de Eredivisie ongeslagen.'