AZ in Estepona (V)

Gepubliceerd op 11 januari 18, 19:56
ESTEPONA- AZ is deze week op trainingskamp in Estepona, Spanje. AZ Media houdt je dagelijks op de hoogte van de activiteiten van de formatie van John van den Brom. Met vandaag op de training: Jong versus Oud.

De dag begon vandaag later dan gebruikelijk. De ochtendloop was uit het programma gehaald en dus kwam de groep om 08:30 bij elkaar voor het ontbijt. Om 11:00 ging de eerste veldtraining van start. Voor de hele training gold: Jong tegen Oud.

Oud pakt de winst
Gezien het grote aantal jonge spelers in de groep schoof Thomas Ouwejan, 21, door naar Team Oud. Het werd een intesieve training, waar uiteindelijk oud er met de winst vandoor ging. Omdat Team Jong had verloren, moesten zij een onderlinge kruiwagenrace uitvechten. Winnaars van de race waren Pantelis Hatzidiakos en Teun Koopmeiners.

Goudmijn en Oosting
In de middag stond er een tweede veldtraining op het programma. Er werd weer hard getraind, onder anderen door jeugdspelers Kenzo Goudmijn en Thijs Oosting. AZ TV vroeg de 16-jarige Kenzo en 17-jarige Thijs naar hun beleving van het trainingskamp. Het interview is onderaan de pagina te vinden.

Mondeling akkoord met Boadu
Vanmiddag werd er een mondeling akkoord bereikt met Myron Boadu. Boadu zal binnenkort bijtekenen tot medio 2021.

Oefenduel
Morgen oefent AZ tegen het Zwitserse FC St. Gallen. Die wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex Arroyo Enmedio om 15:00.

Fotoverslag
Bekijk hieronder het fotoverslag van deel V in Estepona.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl