Jeugdopleiding zoekt: Gastgezin Alkmaar

Gepubliceerd op 24 maart 14, 12:28
ALKMAAR- Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van jonge spelers, de AZ Jeugdopleiding is op zoek naar een gastgezin in Alkmaar dat een zeventienjarig Scandinavisch jeugdinternational onderdak wil bieden en helpen bij zijn ontwikkeling als topsporter.

Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een jongen in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe en vreemde omgeving. Het gezin is in staat om zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent. Daarnaast moet men op de hoogte zijn van de visie van AZ en weten wat het betekent om dag in dag uit met topsport bezig te zijn.

Matchen
Omdat ieder kind anders is, wil AZ de talenten en gezinnen aan elkaar kunnen matchen. De opleiding is daarom op zoek naar gastgezinnen met alle mogelijke gezinssituaties in Alkmaar; van gepensioneerd echtpaar tot een stel met jong kind en gezinnen met meerdere kinderen. Hoe meer variatie, hoe beter. Het belangrijkste is dat de gezinnen gastvrij zijn en interesse hebben in de spelers en hun leefwereld.

Informatie
Tegenover de opvang van de talenten staat een vergoeding. Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail sturen naar o.v.v. ‘Gastgezin AZ Jeugdopleiding’.