AZ & ..... | Maak kennis met:

AZ & ..... | Maak kennis met:

Gepubliceerd op 07 september 22, 14:50

De afgelopen periode hebben een een aantal nieuwe bedrijven zich aangesloten bij AZ Business. Wij stellen graag vijf nieuwe leden aan je voor zodat je ze komende wedstrijden direct kunt herkennen in het AFAS Stadion. Je kunt ze natuurlijk ook altijd een bericht sturen via Bundeling!

Slick Coffee Roasters
Slick Coffee Roasters is gericht op het leggen van contacten en het langdurig samenwerken met partners die vergelijkbare waarden delen. Top koffies, pure smaken en onvergetelijke ervaringen. Professioneel roasted. Het idee is om te focussen op transparantie over herkomst, kostenstructuur en smaak van de koffie. Al onze gekozen koffies worden gebaseerd op de meest verse oogst en worden in small batches, licht gebrand.

Klik hier voor meer informatie

 

HIG Buidling Solutions
HIG Building Solutions bestaat uit een enthousiast jong team van ca 65 medewerkers. Vanuit twee locaties, Heerhugowaard en Bodegraven bedienen ze al 40 jaar de Nederlandse markt. HIG Building Solutions adviseert, installeert en onderhoudt Gebouw Gebonden Systemen in de Utiliteit, Industrie, Retail en luxe Villabouw. Onder Gebouw Gebonden Systemen verstaan zij alle elektrotechnische en data infrastructuren; gebouwbeheersystemen en domotica; switching en wifi; brandmeld- toegangs- en ontruimingsinstallaties; camera en inbraakbeveiliging en PV-installaties. HIG Building Solutions is uw totaalinstallateur!

Klik hier voor meer informatie


Uw Slager 't Loo
Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Uw Slager gebruikt altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Hun passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in de producten. Waarom zij lid zijn geworden van AZ Business? "Omdat het tijd werd dat er eindelijk een slager met AZ bloed in de Business komt die voor de leden de perfecte barbecue kan regelen."  

Klik hier voor meer informatieRaadhuis

Raadhuis is een creatief bureau. Ze ontwerpen en ontwikkelen websites, visuele identiteiten en campagnes. Gefundeerd in strategische keuzes en met oog voor uniek design.

Klik hier voor meer informatie


Fair collect
Fair Collect is een incassobemiddelaar die zich inzet voor de belangen van de betrokken stakeholders. Vanuit sociaal oogpunt streven zij ernaar om voor iedereen de kosten zoveel mogelijk te beperken. Ze willen tot een passende oplossing komen waar iedereen tevreden mee is. Kortom: een oplossing die past binnen de draagkracht van de schuldenaar en waar ook de opdrachtgever tevreden mee is.

Klik hier voor meer informatie


Zelf ook onderdeel worden van AZ Business? Een community voor en door ondernemers die meer biedt dan wedstrijdbeleving. Kom in gesprek met één van onze accountmanagers en bekijk samen hoe AZ Business kan helpen om jou en/of je bedrijf te laten groeien.