AZ Netwerk Arrangement: Trainingskamp

Gepubliceerd op 10 december 13, 11:19
ALKMAAR- De AZ-selectie reist tijdens de winterstop voor een week naar Marbella voor het jaarlijkse trainingskamp. U kunt als lid van het AZ Netwerk van dichtbij meemaken hoe Dick Advocaat zijn selectie tijdens de winterstop klaarstoomt voor de tweede seizoenshelft.

Samen met onze reissupplier ATP Event Experts hebben we een driedaags AZ Netwerkarrangement samengesteld, waarbij u de laatste training en een oefenwedstrijd van AZ kan bijwonen, waarna u met de selectie terugvliegt.

Malaga
U vliegt op Malaga, waarna u verder reist naar Marbella. Marbella is een van de belangrijkste en meest mondaine badplaatsen van de Costa del Sol. Vooral veel welgestelde toeristen verblijven hier om van alle luxe te genieten. Marbella is het grootste deel van het jaar zonnig, met 18,7°C als jaarlijks gemiddelde dagtemperatuur.

Programma
Na een vliegreis van circa drie uur, wordt u donderdagochtend verwacht in hotel Gran Melia Don Pepe*****. Deze dag kunt u verder op eigen gelegenheid de stad en omgeving verkennen. Vrijdagochtend vertrekt na het ontbijt de bus naar het trainingscomplex om een bezoek te brengen aan de training van AZ. U kunt ’s middags en ’s avonds genieten van het bruisende leven van Marbella. Zaterdagmiddag vindt de oefenwedstrijd tegen het Belgische Zulte Waregem plaats. Na deze wedstrijd vertrekt u samen met de AZ-selectie richting het vliegveld voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Marbella
Als u op zoek gaat naar cultuur en entertainment in Marbella, vindt u galeries, bioscopen, pubs en disco's, een uitgebreid uitgaansleven, golfbanen en Puerto Banús, de luxe jachthaven waar u uren kunt spenderen.

Bezienswaardigheden om te bezoeken:
- Het oude centrum met:
o De beroemde kathedraal La Iglesia de la Encarnación
o het Stadhuis op de Plaza de los Naranjos
o De Arabische muur

- Het Almeda Park bekend om zijn zitbanken uit keramiek
- De bronzen beelden van Salvador Dalí op de Av. del Mar
- Museo del Grabado Español Contemporáneo
- Puerto Banús, de prestigieuze jachthaven

Vluchtinformatie
Heenreis
Donderdag 9 januari 06:55 – 09:55 uur Amsterdam – Malaga

Terugreis
Zaterdag 11 januari 20:20 – 23:25 uur Malaga – Amsterdam

Dit arrangement is inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam – Malaga, inclusief luchthavenbelasting
- Transfer per bus luchthaven – hotel en v.v.
- 2 hotelovernachtingen in hotel Gran Melia Don Pepe***** op basis van een gedeelde 2-persoonskamer inclusief ontbijt en citytax (1-persoonskamer is mogelijk met een toeslag van € 105,- per nacht )
- Transfer per bus hotel – trainingscomplex en v.v. voor de wedstrijd en training
- Entree tot de oefenwedstrijd en training
- ATP Event Experts begeleiding op locatie (bij minimaal 10 personen)

Dit arrangement is exclusief:
- Excursies, diners en overige maaltijden
- Eventuele brandstoftoeslagen
- Verzekeringen
- Calamiteitenfonds

Arrangementprijs
Prijs per persoon € 885,-*
(incl. BTW, excl. toeslag eenpersoonskamer van € 105,- per nacht)

Boek hier het arrangement
Ga met het AZ Netwerk mee naar Marbella om het team van Dick Advocaat te zien voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Klik hier om dit unieke driedaagse AZ Netwerk Arrangement te boeken.**

We kunnen u dit AZ Netwerk Arrangement aanbieden tot vrijdag 27 december 2013 (12:00 uur). Boekingen na deze datum zijn op aanvraag.

*Bovengenoemde prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 10 personen en is onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse prijs- en tijdswijzigingen. Mochten er minder deelnemers zijn, dan wordt de prijs hierop afgestemd.

** Indien deze link niet werkt, kopieer dan dit adres in de adresbalk van uw browser: www.atpi.com/az/home