AZ Onder 11 gelijk tegen Sparta

AZ Onder 11 gelijk tegen Sparta

Gepubliceerd op 11 mei 19, 11:41

ZAANSTAD- AZ Onder 11 heeft zaterdag gelijk gespeeld tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Dennis Zwagerman scoorde en incasseerde in het Twin Games-duel dertien doelpunten.

“In mijn ploegje was het spel op het begin wel goed”, vond Jay Lunes. “Het tweede blokjes was helaas iets minder. We kregen een paar tegengoals en verloren vaker de bal. In het derde blokje ging het weer beter en gaven we hoog druk op de bal, goede steekballen en mooie assists. Deze wedstrijd geeft dus een dubbel gevoel.”

Kemna: ‘Elkaar oppeppen’
Op de andere helft van het veld zag ook Ties Kemna AZ goed beginnen, maar in het tweede blokje minder sterk voor de dag komen. “Dat lag vooral aan onszelf. In het verdedigen werden we te vaak uitgespeeld, daarin moeten we elkaar meer helpen. Volgende week willen we de competitie eindigen door van PSV te winnen. Dat kan als we elkaar goed helpen en steunen, en als het minder gaat elkaar oppeppen. Dat kan soms nog beter.”

Zwagerman: ‘Goede uitvoering’
“Aan de bal hebben we aardig gespeeld”, vond Zwagerman. “We waren in staat om de twee-tegen-één te creëren en uit te spelen. Daarbij was de technische uitvoering een aantal keer heel goed en we beloonden onszelf met dertien goals. Wel moeten wij op een aantal momenten nog beter samen verdedigen en harder zijn in de één-tegen-één-duels. Nu op naar PSV, waar we de competitie goed willen afsluiten.”

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
AZ Onder 11 - Sparta Rotterdam Onder 11 13-13

Twin Games

Selectie AZ: Mees Kout, Anton Agafonov, Cameron Fernie, Gijs Groot, Jay Lunes, Joris Eijssen, Kick Ooms, Massimiliano Frassino, Mats Nijman, Quincy Lede, Rayan Zekri, Sam Berends, Sander van Westbroek, Senna van Elst, Taecke van Dam van Isselt, Ties Kemna, Timme Elffers, Toby Jefferies, Leen Kramer.

Wedstrijd

13
Landelijke Onder 11 competitie
AZ - Sparta Rotterdam
zaterdag 11 mei 2019, 10:00
Wedstrijd informatie
13