AZ Onder 11 klopt Twente

AZ Onder 11 klopt Twente

Gepubliceerd op 07 december 19, 12:08

HENGELO- AZ Onder 11 boekte op bezoek bij FC Twente en 9-18 zege. De ploeg van trainers Dijar Kasim en Tim Appel legde mooie aanvallen op de mat, maar gaf ook de tegendoelpunten nog te makkelijk weg. 

Kasim zag positieve dingen tijdens het duel met de Tukkers. “De jongens hebben laten zien dat zij zichzelf best goed kunnen aanpassen en in staat zijn om met elkaar te leren. De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het vinden van ruimtes en het behouden van de bal. Ze tonen aan dat daar vooruitgang in zit en dat is mooi.’’

‘Tegendoelpunten besparen’
“We creëerden veel kansen en maken fraaie doelpunten”, vervolgt Kasim. “Alleen geven we zelf goals weg doordat onze technische vaardigheden nog niet op orde zijn. De aannames zijn nog niet goed genoeg, terwijl de passing en het vrijkomen in het aanvalsspel ook beter moet. Daar moeten we mee aan de bak. Dat zorgt er namelijk voor dat we minder goals tegen krijgen en zelf meer scoren.”


WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
FC Twente Onder 11 - AZ Onder 11 9-18
Twin Games

Selectie AZ: Jessey Jay van der Mije, Leen Kramer, Senna van Elst, Christian Goring, Quenten Attigah, Cas Klop, Giel Kappelhof, Lars Boer, Keayon Dumfries, Dex Klaverdijk, Job Tiebie, Noah Meijer, Cas Jongeneelen, Nick Perez Mutsaers, Ignat Trusov, Mika Nijman, Joris Eijssen, Anton Agafonov, Wensley Pereira, Riva Hanepen.

Foto's: Barathi van Elst

Wedstrijd

9
Landelijke Onder 11 competitie
FC Twente - AZ
zaterdag 7 dec 2019, 10:30
Wedstrijd informatie
18