AZ Onder 11 speelt vrijdag kampioensduel

Gepubliceerd op 17 mei 18, 16:46
ZAANSTAD- AZ Onder 11 kan zich vrijdagavond in de voorlaatste competitiewedstrijd tot kampioen kronen. De ploeg van trainer Dijar Kasim heeft het op het AFAS Trainingscomplex volledig in eigen hand. De jongste lichting uit de AZ Jeugdopleiding treedt om 18:00 uur aan tegen Buitenveldert.

Dat de kampioen van de Hoofdklasse uit Alkmaar komt, is al zeker. AZ gaat namelijk aan kop en heeft in nummer twee AFC’34 nog één concurrent over. De stadsgenoot heeft met nog twee duels te gaan zes punten minder, wat betekent dat de jongste AZ’ers vrijdagavond in Zaanstad genoeg hebben aan een punt. Het streven zal echter zijn om ook het tiende competitieduel in winst om te zetten.

Kasim: ‘Nu moeten ze doorgaan’
Kasim ging onlangs al in op de ontwikkeling van zijn spelers in hun debuutseizoen bij de Alkmaarse club. “Afgelopen zomer waren deze jongens net nieuw bij de club, maar inmiddels hebben zij een goede stap in hun ontwikkeling gemaakt. Nu moeten ze doorgaan en zich verder verbeteren.” Lees hier het volledige interview met de oefenmeester, die vier prikkelende stellingen kreeg voorgelegd.