AZ Onder 11 wint bij ADO

Gepubliceerd op 12 oktober 19, 13:44

DEN HAAG- AZ Onder 11 heeft zaterdag een overwinning geboekt op ADO Den Haag. De ploeg van trainer Dijar Kasim, waar Dico Blei de honneurs waarnam, was met 7-12 te sterk voor de Hagenezen.

“De omstandigheden waren interessant”, vond Blei. “We speelden op een klein en nat veld tegen een ploeg dat ons bij vlagen best opjaagde en probeerde in duels te komen. Het vergde van ons een stukje aanpassingsvermogen om daar mee om te gaan. Dat ging af en toe goed, maar ook af en toe niet.”

Unieke kwaliteiten
Ook vond Blei dat de spelers meer gebruik moeten maken van hun unieke kwaliteiten. “Veel jongens kiezen voor de veilige opties. Ze geven liever de bal af dan dat ze het zelf proberen. Daardoor zie je heel gemiddelde prestaties, terwijl er nog veel meer uit kan worden gehaald.”

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
ADO Den Haag Onder 11 - AZ Onder 11 7-12
Twin Games

Selectie AZ Onder 11: Jessey Jay van der Mije, Leen Kramer, Senna van Elst, Christian Goring, Quenten Attigah, Cas Klop, Giel Kappelhof, Lars Boer, Keayon Dumfries, Dex Klaverdijk, Job Tiebie, Noah Meijer, Cas Jongeneelen, Nick Perez Mutsaers, Ignat Trusov, Mika Nijman, Joris Eijssen, Anton Agafonov, Wensley Pereira, Riva Hanepen.

Foto's: Barathi van Elst

Wedstrijd

7
Landelijke Onder 11 competitie
ADO Den Haag - AZ
zaterdag 12 okt 2019, 12:30
Wedstrijd informatie
12