AZ Onder 13 verliest in Arnhem

AZ Onder 13 verliest in Arnhem

Gepubliceerd op 11 september 19, 19:33

ARNHEM- AZ Onder 13 heeft woensdag de competitieouverture verloren bij Vitesse. De ploeg van trainer Sander Veraart beet zich stuk op de verdedigend ingestelde Arnhemmers en verloor op Papendal met 2-1.

De Alkmaarders waren veel aan de bal maar konden niet voorkomen dat de thuisploeg halverwege de eerste helft de leiding nam. AZ kwam op slag van rust langszij via Hessel de Wit, maar zag Vitesse kort na de pauze opnieuw scoren: 2-1. Er waren hierna een aantal kansen om weer gelijk te komen, maar de bezoekers waren niet effectief in de afronding.

Veraart: ‘Nog een weg te gaan’
“We hebben Vitesse zelf in leven gehouden”, wist Veraart. “We kwamen er te moeizaam doorheen en als dat wel lukte maakten we de kansen niet af. Het was in de laatste fase nog onvoldoende. Wel ben ik tevreden over de arbeid, de wil om te winnen en het langdurige hoge druk zetten van de jongens. We zijn stappen aan het zetten, maar hebben nog een weg te gaan.”

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Vitesse Onder 13 – AZ Onder 13 2-1 (1-1)

Opstelling AZ: Finn Molenaar; Gio Dobbe (52. Julian van Rijsdam), Kevin van Ouytsel (65. Bram Wesseling), Mees Adrichem, Saviola Saffoe (25. Finn Larooi); Jesse Larooi, Eli Daddy, Julian Sijbrands, Bram Wesseling (36. Jayden Wilson); Hessel de Wit (59. Nassim El Harmouz), Tycho de Wit.

Scoreverloop: 23. Vitesse 1-0, 35+2. Hessel de Wit 1-1, 36. Vitesse 2-1.

Wedstrijd

2
Landelijke Onder 13 competitie
Vitesse - AZ
woensdag 11 sep 2019, 18:00
Wedstrijd informatie
1