AZ Onder 14 wint bij Feyenoord

AZ Onder 14 wint bij Feyenoord

Gepubliceerd op 19 oktober 19, 13:43

ROTTERDAM- AZ Onder 14 heeft zaterdag een overwinning op Feyenoord geboekt. Op Varkenoord won de ploeg van trainer Bram Berkhout met 1-2. Jasper Hartog maakte beide Alkmaarse goals.

AZ kwam goed uit de startblokken in Rotterdam. Nick Tuijn vond Wassim Bouziane, die open draaide en de bal diep gaf op Hartog. De aanvaller schoot raak. Na rust maakte Feyenoord gelijk, maar herstelde Hartog binnen een paar minuten de Alkmaarse voorsprong met zijn tweede goal van de middag.

Boogaard: 'Kwamen kansen uit'
"We hadden grip op de wedstrijd", analyseerde Kasper Boogaard het duel. "We vielen geduldig aan en speelden veel diepe ballen achter de laatste man van Feyenoord. Daar kwamen veel kansen en de goal van Jasper uit. We maakten het op het einde nog wel spannend en Jeroen (Bromet, red.) had een cruciale redding, maar over de hele wedstrijd gezien is dit een terechte zege."

Bouziane: 'Gas geven'
"Ik vind dat wij in het begin goed druk zetten", vulde Wassim Bouziane aan. "In het eerste kwartier kwamen we er ook makkelijk doorheen. Daarna zette Feyenoord in een fase meer druk. De gelijkmaker was wel zuur, maar ik dacht niet dat we gingen verliezen. Ik dacht juist: dit mogen wij niet weggeven, nu gas geven. Dat deden we ook en daardoor wonnen we alsnog."

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Feyenoord Onder 14 - AZ Onder 14 1-2 (0-1)

Scoreverloop: 8. Hartog 0-1, 52. Ringeling 1-1, 55. Hartog 1-2. 

Wedstrijd

1
Onder 14 Najaar - 2020 - 2021
Feyenoord - AZ
zaterdag 19 okt 2019, 12:00
Wedstrijd informatie
2