AZ Onder 15 verslaat Feyenoord

AZ Onder 15 verslaat Feyenoord

Gepubliceerd op 19 oktober 19, 13:53

ROTTERDAM- AZ Onder 15 heeft zaterdag een overwinning geboekt op Feyenoord. De ploeg van trainer Michael van Zijtveld was in de slotfase trefzeker en won daardoor met een minimaal verschil: 0-1. 

De thuisploeg was in de openingsfase de bovenliggende partij, maar na wat tactische wijzigingen namen de Alkmaarders het initiatief over. Dit leidde nog niet direct tot uitgespeelde kansen. Pas in de laatste minuten haalde AZ de trekker over en won het de wedstrijd. Kees Smit vond Jayden Addai, die twee spelers uitkapte en strak in de hoek schoot. 

Gijselhart: 'Sneller leren handelen'
''Feyenoord is altijd een lastige ploeg om tegen te spelen'', vertelde aanvoerder Teun Gijselhart. ''Zij waren in eerste instantie iets sterker, maar nadat wij van formatie wisselden, wisten zij het niet meer. We waren de betere, maar kregen niet heel veel kansen. Gelukkig lukte dat tegen het einde wel en scoorden we. Ik denk dat we voor het doel gevaarlijker worden als we sneller leren handelen. Dan kunnen we goede stappen zetten.''

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
Feyenoord Onder 15 - AZ Onder 15 0-1 (0-0)

Opstelling AZ: Tristan Kuijsten; Mathijs Menu, Enouch Mastoras, Mardoché Hiddinga, Ilias Splinter; Kees Smit, Teun Gijselhart, Ezra Punselie; Anthony Smits (68. Jereno van Gom), Adam Ait Ali Oulhaj (79. Giuseppe Boussetta), Jayden Addai. 

Scoreverloop: 77. Addai 0-1.

Wedstrijd

0
Onder 15 Najaar - 2020 - 2021
Feyenoord - AZ
zaterdag 19 okt 2019, 12:00
Wedstrijd informatie
1