AZ Golf Open 2022 in beeld

AZ Golf Open 2022 in beeld

Gepubliceerd op 20 juni 22, 14:54

PURMEREND- Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse AZ Golf Open voor de achttiende keer plaats. Op de golfbaan van BrugGolf Purmerend deden tachtig deelnemers mee. AZ Media was erbij en legde de gezellige en sportieve dag vast in een fotoverslag.

Bij prachtig zomerweer ontvingen de deelnemers bij ontvangst een mooie polo van Cavallaro Napoli, een set ballen en gebak van Banketpartners.

Texas Scramble
De deelnemers werden ingedeeld in flights en speelden de spelvorm Texas Scramble. Daarbij wordt gespeeld in teams van drie of vier golfers, waarbij alle spelers elke hole af slaan. Vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste van de vier ballen gekozen om mee verder te spelen. 

Winnaars
Aan het eind van de dag waren vanzelfsprekend prijzen te verdelen. De winnaars staan hieronder vermeld.

Eerste plaats
Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij (Meneer M. Haverkamp, Meneer O. Haverkamp, Meneer J. Kraaier)

Longest drive (langste eerste slag vanaf de hole)
Dames wit hole 8: Liesbeth Kraakman (Pekom bergen)
Heren wit hole 8: Max Haverkamp (Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij)

Neary (bal die het dichtst bij de vlag eindigt)
Geel 7: Seth Beernink (VHC Jongens)

Prijsuitreiking
De dag werd afgesloten met een borrel en een barbecue bij het complex van BurgGolf. Ook was er natuurlijk een prijsuitreiking. De winnaars ontvingen een voucher voor 18 holes voor 4 personen bij BurgGolf. De winnaars van de longest drive ontvingen ieder een cheque ter waarde van 100 euro aan Nike-kleding in het AZ Fancentrum en de winnaars van de neary ontvingen een VIP-arrangement bij een Eredivisie-wedstrijd naar keuze in de Dusseldorp BMW Lounge. 


Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl