AZ organiseert E-pupillentoernooi

Gepubliceerd op 15 oktober 13, 13:00
ALKMAAR- Sportcomplex 't Lood is volgende week weer het decor voor het jaarlijkse E-Pupillentoernooi. De AZ Jeugdopleiding organiseert op maandag 21 oktober, dinsdag 22 oktober en woensdag 23 oktober het evenement voor eerstejaars E-Pupillen.

In de herfstvakantie ontvangt de AZ Jeugdopleiding in totaal 48 verenigingen verdeeld over drie dagen. Voor het evenement konden verenigingen zich niet aanmelden.

Talenten
Het E-Pupillentoernooi wordt jaarlijks door de AZ Jeugdopleiding georganiseerd om de samenwerking met de verenigingen te verbeteren, de spelers kennis te laten maken met AZ en om talenten te bekijken. Het toernooi wordt dan ook bijgewoond door de technische staf en scouts van de opleiding.

Titelverdedigers
Vorig seizoen schreven Kolping Boys en FC Uitgeest het toernooi voor eerstejaars E-Pupillen op hun naam. De titelverdedigers nemen ook deze jaargang deel aan het toernooi.

Deelnemers
Maandag: Hollandia T, Koninklijke HFC, FC Medemblik, HSV Heiloo, RKVV DEM, FC Den Helder, FC Castricum, HBC, FC Uitgeest, SVW '27, Buiksloot, SDZ, KFC, SVA, AFC '34, LSVV.

Dinsdag: JVC, DIOS, Buitenveldert, De Foresters, Sporting Krommenie, Koedijk, Purmersteijn, vv Limmen, De Zouaven, De Blokkers, Kolping Boys, Reiger Boys, Always Forward, ADO '20, RKVV Velsen, Zaanlandia.

Woensdag: Texel, vv Schagen, Jong Holland, BOL, KSV, Kleine Sluis, vv SRC, UNO, Meervolgels, Vrone, Zeevogels, Alkmaarse Boys, De Rijp, RKEDO, ZAP, De Dijk. 

Bezoeken
Toeschouwers zijn van harte welkom op Sportcomplex ’t Lood. De toernooidagen starten om 11:30 uur en zullen rond 16:00 uur eindigen.